Blindframe

By
2660

Laat je inspireren door dit stijlvolle product!

Blind-frames zien er erg strak en stijlvol uit, dit komt omdat het frame verstopt zit. 
Het heet niet voor niets een blind-frame!

Bij het blind-frame wordt het spandoek strak om de buitenkant van het frame gevouwen, en

de spanrubbers worden aan de achterzijde van het doek vastgemaakt aan het binnenframe.
Op deze manier is alleen de print zichtbaar en krijgt de boodschap de volle aandacht!

Dit systeem is uitermate geschikt voor montage tegen een gevel en in nagenoeg ieder gewenst formaat te verkrijgen.

Advies op maat

Elk bedrijf heeft een eigen identiteit.

Dit zorgt voor je eigen input die je in alle reclame-uitingen naar voren wilt brengen. Dit is dan ook de reden dat wij bij iedere opdracht graag de locatie komen bezichtigen en met je in gesprek gaan. Op deze manier kunnen wij goed bepalen wat er bij jouw bedrijf past als het om de uitstraling en het ontwerp gaat. 

Zodra de keuze voor een bepaalde reclame-uiting gemaakt is, gaan wij voor jou een gepast ontwerp maken. Omdat wij bij jullie langs zijn geweest zal dit niet lang duren. Inmiddels hebben wij een goede indruk van het bedrijf en de wensen gekregen. 

Onze DTP-afdeling staat dan ook elke dag weer klaar om de mooiste en meest unieke ontwerpen te maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Als dit gebeurt moeten wij het alleen nog print klaar maken om vervolgens in productie te nemen.

Voorbeeld

Bekijk hieronder een filmpje van 2 blind frames die wij hebben geplaatst in Zoetermeer. Klik hier om meer over dit project te lezen en te bekijken. 

Ben jij enthousiast geworden over een blindframe? Dat kunnen wij erg goed begrijpen. Wil je meer informatie over de prijzen etc. Neem dan even contact met ons op en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.