Ramen tijdelijk blinderen? Dat kan!

By
3170

Ruiten tijdelijk blinderen, gewoon met een schakelaar!

Ruimtes met veel glas geven openheid, en dat is prima. Het nadeel van glas is dat iedereen altijd direct naar binnen kan kijken.  Ook als privacy gewenst of zelfs noodzakelijk is. Voor al deze ruimtes is Smart raamfolie de perfectie oplossing.

Schitterend zo’n glazen wand maar helaas geeft het ook erg weinig privacy. 

Vanaf nu kunt u met één druk op de knop kiezen of u beslotenheid wil in een glazen ruimte. Het folie verandert van dicht (melk glas) naar transparant en vice versa, door een stroompje elektriciteit dat door het folie wordt gestuurd. Gordijnen of luxaflex worden hierdoor overbodig.

 

Smart folie wordt veel gebruikt binnen bedrijfs- en kantoorpanden maar kan ook goed worden toegepast in uw woning. 

Smart folie is de veilige, strakke en voordelige oplossing voor wie zelf wil bepalen wanneer hij privacy wil. Bovendien past Smart Folie bij alle interieurstijlen en is het daarmee ook een duurzame oplossing.

 

Smart folie kan worden toegepast op ieder transparant oppervlak zoals ramen, scheidingswanden en spiegels. 

Met een schakelaar wordt het stroompje geactiveerd dat het oppervlak laat verspringen van mat naar transparant. Dit gebeurt binnen een seconde.

 

De elektra wordt netjes en vakkundug verwerkt aan de rand van het oppervlak.

De glazenwasser kan zijn werk veilig blijven doen zoals hij gewend is. Heeft u een ruimte met een transparant oppervlak en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

 

Klik hier om alle toepassingen te bekijken op de smart folie website.

Hoe werkt smart folie?

Smart Folie is een gelaagd folieproduct dat bestaat uit Polymer Dispersed Liquid Crystal (PDLC) – folie tussen twee lagen folie en twee geleidende tussenlagen in.  

Tussen die lagen zitten vloeibare kristaldelen die zichzelf herpositioneren onder invloed van elektriciteit. Hierdoor ontstaat er een transparante oppervlakte waar je doorheen kunt kijken. 

Schakelt u de stroom uit, dan nemen de PDLC-deeltjes weer een ongeordende positie in, waardoor de folie (en dus het glas) weer ondoorzichtig wordt en je er niet meer doorheen kunt kijken.