Led Lichtlijnen zorgen voor sfeer in elke ruimte (binnen en buiten)​

By
2906

Ze praktisch en oneindig toepasbaar! LED lichtlijnen geven u de mogelijkheid om op subtiele en zeer eenvoudige wijze sfeer te geven aan iedere ruimte. Of het nu gaat om subtiele sfeerverlichting in uw woon- of slaapkamer of juist spectaculaire lichteffecten achter een bar of in een restaurant. Met een de LED lichtlijnen  kunt u uw fantasie de vrije loop laten. De toepassingen zijn werkelijk ontelbaar en altijd even indrukwekkend.

 

Goed voor portemonnee

De lichtlijnen zijn goed voor uw portemonnee. Waarom? Wij hebben het even op een rijtje gezet: 

  • Hoge lichtopbrengst, 
  • Gaat lang mee 
  • Milieuvriendelijk. 
  • LED verlichting is  energiezuinig en dus daarom een slimme en kostenbesparende optie.

Montage

Gemakkelijk te monteren, goed betaalbaar en een maximaal effect. Niet alleen zijn ze gebruiksvriendelijk qua montage, maar ook qua gebruik. 

Wij kunnen de lijnen op maat maken waardoor wij alle wensen kunnen waarmaken. De lichtlijnen zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Maximaal effect

Vergeet die geplande verbouwing – met het slim toepassen van LED lichtlijnen geeft u elke ruimte een heel nieuw gevoel. Er zijn zelfs RGB LED lichtlijnen verkrijgbaar waarmee u iedere kleur licht kunt realiseren die u wenst. Bovendien zijn er voor de lichtlijnen profielen van aluminium verkrijgbaar voor een nette, verzorgde en eenvoudige afwerking. 

Zijn de LED Lichtlijnen echt iets voor jou? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, en vraag naar de mogelijkheden. 

De allernieuwste LED lichtlijnen zijn bijna niet van neon te onderscheiden. Diverse uitvoeringen tubes met een standaard kleur, met RGB of met een lichteffect. Toepasbaar op gebouwen, tankstations, bruggen, rotondes enz.

Zie hieronder een filmpje van de LED lichtlijn die wij hebben gemonteerd bij Ruimbaan Uitzendbureau in Gouda.

 Klik hier om dit project te bekijken.