Beschermende folie

By
2231
Beschermende folie

Bescherm de mensen om je heen met dit nieuwe laminaat die bescherming biedt tegen bacteriën, parasieten en schimmels. Het bevat een zeer effectief antimicrobieel middel, namelijk zinkpyrithion. Het is ideaal voor toepassingen in omgevingen waar een hoog niveau van hygiëne vereist is zoals detailhandel, openbaar vervoer, gezondheidszorg, onderwijs, horeca en evenementen.

De ImagePerfect TM SafeTouch is een transparant zelfklevend antimicrobieel laminaat, het bevat het middel namelijk zinkpyrithion. Dit middel remt de groei van micro-organismen zoals bacteriën etc. Het ontneemt de microben de basis om te overleven en zich te verspreiden.

Het bijzonder effectieve antimicrobiële middel is verwerkt in de structuur van de folie en niet aangebracht als coating. Hierdoor blijven de beschermende eigenschappen tijdens intensief gebruik en reiniging met schurende middelen langdurig behouden. De folie heeft bewezen tenminste 3 jaar gegarandeerd effectief te zijn.

Bovendien is de folie verwijderbaar zonder achterlating van lijmresten waardoor de ondergrond weer eenvoudig in de oorspronkelijke staat wordt hersteld.

ImagePerfect SafeTouch kan worden toegepast op een groot aantal substraten waaronder hout en glas. De hoge mate van transparantie en helderheid zorgen voor behoud van de oorspronkelijke uitstraling van de ondergrond. De folie is ideaal voor toepassing op verschillende vlakke objecten zoals deuren, bureau’s, tafels, toonbanken, kasten, (boeken)planken, panelen en ramen.

Wij zetten de kenmerken en voordelen nog even voor je op een rijtje:

De kenmerken

De voordelen

Bevat het uiterst effectieve middel zinkpyrithion

Meer dan 99,99% bewezen bescherming tegen de groei van algemeen voorkomende bacteriën, schimmels en parasieten

Antimicrobiële middelen verwerkt in de samenstelling van de folie

De beschermende eigenschappen van het product zijn zelfs bij intensieve reiniging met schurende middelen gegarandeerd tot 3 jaar

Solventbelijming

Verschaft een onleefbare omgeving voor microben in naden en langs randen van folie

80 micron

Een stevige folie die gemakkelijk aanbrengt

Onafhankelijk getest

Biedt een veilige gemoedsrust

Grondige antimicrobiële testen

Aantoonbaar bewezen volledig bestand te zijn tegen regelmatig reinigen

Transparante folie

De natuurlijke uitstraling van de ondergrond of het geprinte materiaal blijft gewaarborgd

Glans en mat

Biedt optimale mogelijkheden voor keuze van de gewenste uitstraling

Schoon verwijderbaar zonder lijmresten

De oorspronkelijke ondergrond wordt eenvoudig hersteld bij verwijdering van de folie