Geluidsabsorberende wandpanelen

By
1295
Geluidsabsorberende wandpanelen

Vernieuwd in ons assortiment; akoestische wandpanelen; dit zijn geluidsabsorberende wandpanelen die een goede akoestische werking hebben en die het geluid dempen in een (holle) ruimte.

De wandpanelen zijn afgewerkt met een stevig 50 mm textielframe. Deze zijn leverbaar in verschillende formaten en kunnen naar keuze worden voorzien van een 25 of 40 mm dik vezelpaneel. Hoe dikker het materiaal, des te beter is de geluiddempende werking. Naast de dempende werking is het materiaal ook brandveilig en hittebestending (conform brandklasse B1).
Het paneel bestaat voor 60% uit gerecyclede PET-flessen en is 100% recyclebaar, dit maakt de oplossing ook nog eens duurzaam!

Deze innovatieve panelen worden veel toegepast in kantoren, klaslokalen, winkels en bijvoorbeeld vergaderruimten. Door de goede akoestische werking in combinatie met het mooie uiterlijk maken het tot een ideale oplossing in een omgeving.
Het uiterlijk van frames kan naar eigen smaak ingevuld worden. De frames kunnen in elk gewenste RAL-kleur gepoedercoated worden. De peesdoeken worden bedrukt met een full colour print en kunnen gemakelijk verwisseld worden. 

voordelen

  • Duurzaam
  • B1 gecertificeerd
  • Ecologisch, 100% recyclebaar
  • Maximale absorptieklasse A
  • Makkelijk te verwisselen met een nieuwe print
  • in elk gewenste RAL-kleur leverbaar
  • Variabele formaten beschikbaar

Foto's

Verlicht of onverlicht textielframe

Hoeft er geen geluid gedempt te worden in de ruimte maar mag deze wel opgevrolijkt worden?
Dan kun je kiezen voor een “gewoon” textielframe. Het straalt luxe uit en ook deze zijn makkelijk verwisselbaar door de platte pees in het doek. Wil je nog meer luxe uitstralen? Dan kun je voor de verlichte variant gaan. 

Nieuwschierig geworden naar de akoestische, verlicht of onverlichte wandpanelen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand contactformulier!


    Geluidsabsorberende wandpanelen die een goede akoestische en geluiddempende werking hebben. verlichte stretchframe, onverlichte stretchframe, textielframe ben en die ook nog luxe uitstralen.