Bewegwijzering & Routing

BEWEGWIJZERING & ROUTING

Wij hebben bewegwijzering voor indoor en outdoor. Wij maken voor indoor bewegwijzering duidelijke routeaanduidingen om ervoor te zorgen dat mensen gemakkelijk de weg weten te vinden in uw pand. Bordjes voor de toiletten en deurbordjes voor als u zich met meerdere bedrijven in 1 bedrijvenpand bevindt. Outdoor bewegwijzering is er in de vorm van een zuil of een aantal grote borden waar de weg naar uw pand weergegeven staat.

Wilt u meer informatie over de verschillende bewegwijzering en routing? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl


Uw gasten weten de weg dankzij een bewegwijzeringsbord

Bewegwijzeringsborden zijn op veel meer plekken te vinden dan in het verkeer. Ook in uw bedrijfspand of op uw bedrijfsterrein kunt u voor allerlei toepassingen een bewegwijzeringsbord plaatsen. Uw medewerkers zullen uw bedrijfspand ongetwijfeld kennen, maar bezoekers zullen soms moeite hebben om bepaalde ruimtes te vinden. Denkt u aan het toilet of de kantine. Met een bewegwijzeringsbord in de hal geeft u aan waar het toilet is, de kantine of u kunt een bewegwijzeringsbord gebruiken om de richtingen aan te geven van de verschillende afdelingen in uw bedrijf. Bewegwijzeringsborden zijn zowel binnen uw pand als buiten te plaatsen.

Bewegwijzeringsborden in vele soorten en maten

Als u op zoek bent naar bewegwijzeringsborden, neem dan eens contact op met Reclame & Design. Wij hebben vele standaard bewegwijzeringsborden in het assortiment, maar u kunt ook een bewegwijzeringsbord op maat laten maken. De borden kunnen er luxe en stijlvol uitzien voor bijvoorbeeld in uw bedrijfspand, maar ook buiten zijn dergelijke borden te plaatsen. Wanneer u een groot terrein heeft, dan zijn bewegwijzeringsborden onmisbaar. Hierop kunt u aangeven waar bezoekers moeten parkeren, zich moeten melden en kunt u verwijzen naar de ingang van een bepaalde afdeling. Uiteraard kunt u bij ons ook bewegwijzeringsborden krijgen die geschikt zijn voor de openbare ruimte, zoals straatborden om het verkeer in goede banen te leiden.

Een bewegwijzeringsbord ziekenhuis helpt bezoekers op weg

Een ziekenhuis behoort in menig gemeente tot één van de grootste gebouwen. Het is voor bezoekers en patiënten van een ziekenhuis dan ook heel gemakkelijk om hier te verdwalen door de vele gangenstelsel. Een bewegwijzeringsbord in een ziekenhuis is dan ook onontbeerlijk. Dit begint al bij het oprijden van het ziekenhuisterrein. Bezoekers kunnen aan de hand van een bewegwijzeringsbord hun parkeerplek vinden. In het ziekenhuis dienen vele bewegwijzeringsborden aanwezig te zijn, zodat de afdelingen goed zijn te vinden.

 

Impressies van Reclame & Design.