Borden bouwplaats

Met borden op de bouwplaats reclame maken

Als u met een prachtig bouwproject bezig bent, dan is een bord op de bouwplaats een prima mogelijkheid om de omgeving te laten weten hoe de uiteindelijke werf er uit gaat zien. Maar niet alleen dat. Als u uw naam hierbij zet, dan is dit natuurlijk een prachtige gelegenheid om te tonen waartoe u in staat bent als bouwbedrijf. Borden op de bouwplaats zijn dus zeker zeer nuttig voor uw bedrijf en een belangrijke vorm van reclame. Tevens is het goed voor de relatie met de onderaannemers die u inhuurt voor dit project, want ook deze bedrijven kunt u noemen. Dit zal de samenwerking verbeteren en nog betere eindresultaten opleveren.

Borden voor de bouwplaats bedrukken

Afhankelijk van de grootte van de bouwplaats en de hoeveelheid ruimte die u heeft voor het plaatsen van borden voor de bouwplaats, kunt u kiezen uit verschillende soorten borden. Met een V-bord heeft u een groot bord in hoekmodel, waardoor u van verschillende kanten uw bedrijfsnaam en projectinformatie zichtbaar kunt laten maken. Het is het ultieme reclamebord op de bouwplaats om u te profileren met uw bouwproject. Mag of moet het vanwege de ruimte allemaal wat kleiner? Dan kunt u ook kiezen voor een enkel bord. Dit kan een bord met stellage zijn, maar ook een bord dat aan een bestaand hekwerk wordt bevestigd. Als het om borden voor de bouwplaats bedrukken aankomt is iedere bedrukking mogelijk, zodat u de namen van alle meewerkende partijen hierop kwijt kunt.

Borden voor de bouwplaats online bestellen bij Reclame & Design

Alle soorten borden voor de bouwplaats zijn online te bestellen bij Reclame & Design. Ook bouwschuttingen, bouwhekdoeken en steigerdoeken zijn door ons te bedrukken en volledig op maat te bestellen. Heeft u zelf moeite om tot een goed ontwerp te komen van uw borden? Vraag dan ons advies. Wij kunnen u van ontwerp tot levering van uw borden voorthelpen Neem telefonisch of per e-mail contact met ons op of vul het contactformulier in, dan bellen wij u terug.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design