De Bouw - Reclame & Design

Aanbieding bouwbedrijven

Alle nieuwe klanten krijgen nu op het 1e BOUWBORD een korting van 10%. Ook krijg je dan van ons een TAART voor op de afdeling.

De bouwPLAATS

Op de bouwplaats draait alles het om het snel en veilig realiseren van het project.  
Dat is prioriteit 1.

De inrichting en de uitstraling van de bouwplaats geven daarnaast een indruk van het betreffende bouwbedrijf zelf. 
Een geordende en opgeruimde bouwplaats werkt veiliger en toont de efficiënte werkwijze van de aannemer.
In huisstijl beletterde keten en containers, kaarsrecht geplaatste bouwhekken of bouwschuttingen, vlaggenmasten met wapperende logovlaggen en een representatief bouwbord geven het bouwbedrijf duidelijk een meerwaarde. Ook de opdrachtgever waardeert de aandacht die hieraan wordt besteed.

Hieronder enkele reclame-uitingen die wij ook voor uw bedrijf op de bouwplaats kunnen realiseren. 

Bouwborden

Elk bouwproject heeft een Bouwbord nodig. Je hebt ook de keuze of je voor een enkel bouwbord gaat, of dat je voor een V-bord kiest. 

Met een Bouwbord zorg je voor de juiste promotie bij bouwprojecten. Je maakt hier voor de architect, het bouwbedrijf, de installateur en andere deelnemende partijen reclame en geeft de bouwplaats zo een mooie toevoeging

Bouwschuttingen

Met een bouwschutting kun je rondom de bouwplaats reclame maken voor het project wat er loopt. Het is een mooi alternatief voor hekwerk. Het is de manier om de bouwplaats af te schermen, en de buurt wat op de fleuren. 

Bouwhekdoeken

Speciaal ter aankleding van de bouwplaats; bouwhekdoeken voor op bouwhekken of dranghekken. Wij leveren hoge kwaliteit doeken met een full color print naar keuze. Wilt u ons het ontwerp laten maken? Dat kan natuurlijk ook!

Spandoeken

Geen ruimte voor een bouwbord? Je kunt ook gewoon een spanframe met doek laten plaatsen tegen een bouwkeet. Makkelijk, en efficiënt!

 

Keetbelettering 

Wij maken van uw keet een mooi en opvallend reclame object voor op de bouw. Alleen uw logo erop, of volledig beplakt? Wij zorgen voor een pakkende uitstraling.