De Bouw - Reclame & Design

De bouwPLAATS

De plaats waar het project daadwerkelijk wordt gerealiseerd en waar alle aandacht op is gevestigd.  Dáár gebeurt het. Daar ligt je kans !

De 1e paal  –   Het slaan van de 1e paal gaat meestal gepaard met een event. Daar zijn alle betrokken partijen én de pers bij aanwezig. Een prima eerste moment om indruk te maken met wat uiterlijk vertoon. Presenteer je project en laat ons meedenken.

Aankleding bouwplaats  – Het verloop van de bouw wordt nauwlettend in de gaten gehouden door betrokkenen, opdrachtgevers, collega-bedrijven en vele voorbijgangers. Weer een kans om uit te blinken.

De inrichting en de uitstraling van de bouw geven een beeld van het bouwbedrijf.
Een geordende en opgeruimde bouwplaats toont de efficiënte werkwijze van de aannemer
Uitstraling geeft het bouwbedrijf een onderscheidende meerwaarde en een hogere attentiewaarde. Ook de opdrachtgever waardeert de aandacht die hieraan wordt besteed !

De bouwplaats als het visitekaartje van je bedrijf !

Hieronder enkele reclame-uitingen die wij voor jou kunnen regelen.

Bouwborden

Elk bouwproject heeft een Bouwbord nodig. Je hebt ook de keuze of je voor een enkel bouwbord gaat, of dat je voor een V-bord kiest. 

Met een Bouwbord zorg je voor de juiste promotie bij bouwprojecten. Je maakt hier voor de architect, het bouwbedrijf, de installateur en andere deelnemende partijen reclame en geeft de bouwplaats zo een mooie toevoeging

Bouwschuttingen

Met een bouwschutting kun je rondom de bouwplaats reclame maken voor het project wat er loopt. Het is een mooi alternatief voor hekwerk. Het is de manier om de bouwplaats af te schermen, en de buurt wat op de fleuren. 

Steigerdoeken

Wil je reclame maken tijdens jouw project? Met onze steigerdoeken val je direct op in het straatbeeld. Je kunt steigerdoeken in bijna elk formaat dat je wenst bestellen, met elke gewenste opdruk. 

Bouwhekdoeken

Speciaal ter aankleding van de bouwplaats; bouwhekdoeken voor op bouwhekken of dranghekken. Wij leveren hoge kwaliteit doeken met een full color print naar keuze. Wilt u ons het ontwerp laten maken? Dat kan natuurlijk ook!

Spandoeken in aluminium frame

Geen ruimte voor een bouwbord? Je kunt ook gewoon een spanframe met doek laten plaatsen tegen een bouwkeet. Makkelijk, en efficiënt!

 

Keetbelettering 

Wij maken van uw keet een mooi en opvallend reclame object voor op de bouw. Alleen uw logo erop, of volledig beplakt? Wij zorgen voor een pakkende uitstraling.

 

Vlaggenmasten

Wilt u nog meer aandacht op de bouw? Dan zijn deze vlaggenmasten een ideaal middel om dat voor elkaar te krijgen.

Veiligheidsborden

Veiligheid staat bovenaan op de bouw en dat is maar goed ook. Wij helpen hier graag een handje in, met de veiligheidsborden op de bouw weet iedereen wat er verwacht wordt! 

Vluchtroute aanduidings borden  ​

Onder veiligheid op de bouwplaats vallen ook de vluchtroute borden. Geef vluchtroutes door via enkelvoudige of samengestelde borden.

Onthullingsdoeken

Bij speciale gelegenheden is het vaak gewenst om een bouwbord te onthullen. Dit kan op elk formaat gemaakt worden, met elk gewenste print hierop.

Ben jij benieuwd naar dit systeem? Neem dan contact met ons op voor meer informatie.

Verdiepingsborden

Er is altijd veel aandacht gericht op de voortgang van het bouwproject. Geef geïnteresseerden eenvoudig deze informatie door verdiepingsborden goed zichtbaar aan te brengen. Dan blijven zij de bouw ook volgen.

Veel toegepaste borden hebben een afmeting van 1.22 x 1.22 meter.

Tijdens de bouw kunnen wij mee lopen bij Nieuwbouw en Renovatie. 

Uw totaalpartner voor Signing!