Bouwafscheidingswand

Met een bouwafscheidingswand bezorgt u geen overlast

Voor omwonenden is een bouwwerf in de buurt al hinderlijk genoeg. Voortdurend zijn er werkzaamheden te horen en dit kan storend zijn. Toch is dit maar van tijdelijke aard, dus de meeste omwonenden vinden dit acceptabel. Daarnaast is er het aanblik van een gebouw in aanbouw. Dit is ook geen prettig aanblik, vooral niet als dit een aanblik is van een hoop kille betonnen wanden. Rondom de bouwplaats zijn modderplassen, kapotgereden bestrating en een hoop onkruid te zien. Kortom, omwonenden hebben voldoende reden om te klagen. Juist om uw werkzaamheden beter acceptabel te maken, is het verstandig om een bouwafscheidingswand te plaatsen.

Een bouwafscheidingswand bestellen bij Reclame & Design

Heeft u een bouwafscheidingswand nodig voor uw bouwplaats? Omwonenden en passanten zullen u dankbaar zijn. De wand verbergt voor een groot gedeelte het uitzicht en tevens ontstaat er een duidelijke scheiding tussen publieke ruimte en bouwwerf. U kunt uw bouwafscheidingswand bestellen bij Reclame & Design. Ook u profiteert van een bouwafscheidingswand. Doordat de bouwplaats volledig wordt afgescheiden, zult u minder last hebben dat onbevoegden de bouwplaats betreden. Tevens is een bouwafscheidingswand plaatsen een ideale gelegenheid om reclame te maken. Wij zorgen voor een bedrukking op uw bouwafscheidingswand, met bijvoorbeeld uw naam en logo.

Goede reclame maken met een bouwafscheidingswand bouwplaats

Het voordeel van een bouwafscheidingswand is de lengte van de wand. U heeft dus meer dan voldoende mogelijkheden om uw reclameboodschappen hierop af te drukken. Naast uw eigen bedrijfsnaam en logo is er ook plek om uw samenwerkende partners hierop te vermelden of informatie over het project. Bij Reclame & Design is het mogelijk om uw eigen ontwerp op de bouwafscheidingswand bouwplaats te plaatsen. Bent u niet zo thuis in het ontwerpen? Dan zullen wij graag bereid om voor u uw bouwafscheidingswand te ontwerpen. U weet dan zeker dat uw reclameboodschap professioneel wordt weergegeven.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design