Bouwborden

BOUWBORDEN

Elk bouwproject heeft een Bouwbord nodig. Met een Bouwbord zorg je voor de juiste promotie bij bouwprojecten. Je maakt hier voor de architect, het bouwbedrijf, de installateur en andere deelnemende partijen reclame en geeft de bouwplaats zo een mooie toevoeging. U kunt de keuze maken of u voor een enkel bouwbord gaat, of dat u voor een V-bord kiest. 

Meer informatie over de verschillende bouwborden? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Voeg een opvallend bouwbord aan uw bouwwerf toe

Hoewel u als aannemer ongetwijfeld een fraai project aan het bouwen bent, zal de bouwwerf zelf er voor omwonenden en passanten niet fraai uitzien. Het afwerken van een project kan maanden of zelfs jaren duren, dus het zal niet snel duidelijk worden wat u bouwt. Met een bouwbord die u langs uw bouwwerf plaatst, geeft u informatie over het project, eventueel met een mooie foto of tekening van het eindresultaat. Omwonenden en passanten zullen zich veel minder ergeren aan het bouwterrein als ze weten wat voor fraai aanblik hiervoor in de plaats komt. Er zal over gepraat worden en dit is tevens een mooi stukje reclame voor uw onderneming.

Keuze uit verschillende soorten bouwborden

Met een bouwbord informeert u passanten over het bouwproject waar u mee bezig bent. Tevens zijn bouwborden een ideale mogelijkheid om uw eigen bedrijf, maar ook de architect, installateur en alle ander partijen die meebouwen te promoten. Bij de keuze voor een bouwbord heeft u de keuze uit grofweg twee soorten bouwborden. Gaat u voor een enkel bord of voor een V-bord? Een enkel bord zal duidelijk zijn. Dit is een groot bord met een bedrukking aan één zijde. Bij dit bord is het belangrijk om de locatie goed te bepalen, zodat het bord daadwerkelijk goed zichtbaar is. Een V-bord daarentegen, bestaat uit twee zijdes die als een V tegen elkaar staan. Het voordeel hiervan is dat het bord een opvallende verschijning is en van meerdere kanten te bekijken is.

Een bouwbord plaatsen van Reclame & Design

Wilt u ook een fraai bouwbord plaatsen op uw bouwwerf? Bij Reclame & Design zijn verschillende soorten en afmetingen bouwborden te koop. Wij kunnen uw eigen ontwerp op het bouwbord plaatsen, maar desgewenst kunnen wij u ook helpen bij het ontwerpen van uw boodschap. Heeft u te maken met meerdere bouwwerven, dan is het ook mogelijk om een jaarovereenkomst bij ons af te sluiten. Met meerdere bouwborden op uw bouwwerven, profiteert u tevens van een aantrekkelijke staffelkorting.

 

Impressies van Reclame & Design.