Bouwhekdoeken

BOUWHEKDOEKEN

Speciaal ter aankleding van de bouwplaats; bouwhekdoeken voor op bouwhekken of dranghekken. Wij leveren hoge kwaliteit doeken met een full color print naar keuze. Wilt u ons het ontwerp laten maken? Dat kan natuurlijk ook!

U kunt contact opnemen via 0182-342990 of info@reclame-design.nl voor een vrijblijvend en passend advies op maat.

Sier een lelijke bouwplaats op met een bouwhekdoek

Bouwwerven worden vaak ontsiert door lelijke bouwhekken of dranghekken. Toch zijn deze hekwerken nodig. Hiermee wordt de bouwplaats afgescheiden van de openbare ruimte en onbevoegden kunnen niet zomaar de bouwplaats oplopen. U kunt van de gelegenheid gebruikmaken om uw bouwwerf op te vrolijken en tevens reclame te maken voor uw onderneming met een bouwhekdoek. Een bouwhekdoek is een doek, bedrukt met reclame of aanwijzingen die u aan het hekwerk kunt bevestigen. Een bouwhekdoek dient voor verschillende redenen. Een lelijke bouwplaats wordt nog meer aan het zicht onttrokken, het aanzicht is vrolijker en uw bedrijf wordt met een reclameboodschap op het doek gepromoot.

Bouwhekdoeken in diverse soorten

In de meeste gevallen zal een bouwhekdoek dienst doen als een soort bouwbord. Hierop kan de naam van de aannemer en andere partijen geplaatst worden, alsmede informatie over het bouwproject. Bij een renovatie van een bedrijfspand, kunnen bouwhekdoeken ook informatief zijn. U kunt bijvoorbeeld heel duidelijk aangeven dat de ingang door de renovatie is verplaatst naar een andere kant. Maar bouwhekdoeken hoeven niet alleen reclame- of informatieboodschappen te bevatten. Plaatst u dranghekken bij een evenement, dan kunt u de dranghekken opsieren met vrolijk bedrukte bouwhekdoeken. In principe is het mogelijk om een bouwhekdoek met allerlei soorten boodschappen of grafische beelden te laten bedrukken.

Uw bouwhekdoeken bestellen bij Reclame & Design

U kunt uw bouwhekdoeken bestellen bij Reclame & Design. Wij zijn specialist in het bedrukken van bouwhekdoeken en andere dragers en dragen hiermee bij aan een duidelijke weergave van uw bedrijfsnaam. Onze bouwhekdoeken zijn in allerlei formaten verkrijgbaar en in hoge kwaliteit bedrukt. Uiteraard zijn onze bouwhekdoeken van goede kwaliteit en zijn ze bestand tegen alle weersomstandigheden. Zo kunnen de bouwhekdoeken lang mee, zolang uw project ook duurt. U mag zelf een ontwerp aanleveren wat op de bouwhekdoeken afgedrukt moet worden, maar wanneer u dit wenst dan zijn wij graag bereid om voor u het ontwerp te maken.

 

Impressies van Reclame & Design en derden