Bouwplaats inrichting

Een bouwplaats inrichting is belangrijker dan u misschien denkt

De inrichting van de bouwplaats kan al veel zeggen over welk type bouwbedrijf u bent. Op een bouwwerf wordt nu eenmaal gewerkt, dus volledig schoon kan het nooit zijn. Maar een bouwplaats kan wel gestructureerd zijn ingedeeld en bijvoorbeeld aan het eind van iedere dag schoon worden geveegd en gereedschap netjes worden opgeborgen. U bent dan een aannemer die efficiënt werkt, denkt aan de veiligheid van de medewerkers en aan de omwonenden in de buurt. De bouwplaats dient als visitekaartje van uw bedrijf. Bouwplaats inrichting kunt u daarom op diverse manieren verfraaien en voorzien van uw bedrijfsnaam.

Op welke wijze de inrichting van de bouwplaats verfraaien?

Het verfraaien van een bouwplaats doet u niet voor niets. Ten eerste is het een stukje reclame voor uw bedrijf. Het is dus in uw eigen belang. Dit kan met diverse soorten reclame-uitingen. Gaat het om een grote bouwwerf, dan is een groot bouwbord noodzakelijk. Hiermee laat u de omgeving en passanten zien wat het resultaat zal zijn en dat dit zeker de tijdelijke overlast waard is. Maakt u gebruik van een bouwschutting? Hiermee voorkomt u dat onbevoegden op de bouwplaats komen en u zorgt dat een lelijke bouwplaats wordt afgeschermd van de buurt. Een bouwschutting is te bedrukken met uw naam of boodschap en straalt meer vriendelijkheid uit dan een kale bouwplek. Als u in plaats van een schutting bouwhekken heeft, dan kunt u deze met bouwhekdoeken verfraaien en uiteraard weer met uw naam of reclameboodschap.

Een bouwplaats inrichting laten maken door Reclame & Design

Bij Reclame & Design weten we wat bij een bouwplaats inrichting komt kijken. Hiermee hebben wij al ruim 25 jaar ervaring. Ook u kunt uw bouwplaats inrichting laten maken door ons en dit kan van een bouwbord zijn, keetreclame tot steigerdoeken. Onze werkplaats is voorzien van de modernste apparatuur om uw bouwplaats met de nodige doeken en materialen fraaier te maken in welk formaat ook. Neemt u daarom contact met ons op als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor bouwplaats inrichting op uw bouwwerf.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design