Bouwplaatsborden

Promoot met bouwplaatsborden uw project

Op een bouwplaats heeft u één of meerdere bouwplaatsborden nodig. Een groot bouwproject is van grote invloed op de omliggende omgeving. Omwonenden zullen veel last ervaren van zwaar bouwverkeer door hun straten en de bouwwerf kan behoorlijke geluidsoverlast veroorzaken. Wat hebben bouwplaatsborden hier dan mee van doen? Op een bouwplaatsbord laat u de nodige informatie aanbrengen over het bouwtraject. Helemaal als u een fraaie afbeelding laat plaatsen van hoe het eindresultaat zal zijn, dan zal dit veel omwonenden ertoe aanzetten om tijdelijke overlast te accepteren. Het plaatsen van bouwplaatsborden zal dus voor een stukje goodwill zorgen. Uiteraard betekenen bouwplaatsborden ook een stukje reclame voor uw bedrijf.

Welke soort bouwplaatsborden laten maken?

Wilt u bouwplaatsborden laten maken, dan zijn er diverse soorten borden te kiezen. U kunt een enkel bord plaatsen, al dan niet bevestigd aan een bijvoorbeeld een hekwerk. Wilt u echt een groot bouwplaatsbord plaatsen, dan heeft deze meestal een eigen constructie waar het bord aan bevestigd is. Wilt helemaal een opvallend bouwplaatsbord? Kies dan voor een een V-model. Hierbij is het bord van verschillende kanten zichtbaar. Dit biedt meer mogelijkheden, want u bent niet gebonden aan één bepaalde richting waarin het bord gericht moet zijn. U kunt het bord bekijken van twee kanten, want een V-model is een hoekmodel en hierdoor kunt u ook meer informatie kwijt.

Bouwplaatsborden op maat laten maken door Reclame & Design

Welke soort bouwplaatsborden u ook wenst voor uw bouwplaats(en), u kunt uw bouwplaatsborden op maat laten maken door Reclame & Design. Wij zijn in staat om ieder soort bouwbord te maken die u nodig heeft. Heeft u met enige regelmaat bouwborden nodig voor uw diverse bouwprojecten? Vraag dan bij ons de voorwaarden aan voor het afsluiten van een jaarcontract, waarbij u bouwborden op maat tegen een aantrekkelijke korting kunt laten maken. Zo bent u in staat om op iedere bouwwerf waar u aan het werk bent, uw naam prominent in beeld te brengen.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design