Bouwschuttingen

BOUWSCHUTTING

Met een bouwschutting kun je rondom de bouwplaats reclame maken voor het project wat er loopt. Het is een mooi alternatief voor hekwerk. Het is de manier om de bouwplaats af te schermen, en de buurt wat op de fleuren. 

Meer informatie over de verschillende bouwschuttingen? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Bescherm uw bouwplaats met een fraaie bouwschutting

In plaats van bouwhekken rondom uw bouwplaats, kunt u ook kiezen voor een bouwschutting. Met een bouwschutting wordt uw project volledig afgeschermd van de publieke ruimte, iets wat met een hekwerk niet mogelijk is. Een bouwschutting biedt bovendien ook een betere bescherming tegen onbevoegde personen op uw bouwwerf. Een hekwerk wordt nogal eens weggeschoven, maar een bouwschutting staat stevig vast. Naast een betere bescherming, kunt u een bouwschutting dusdanig aankleden dat het voor omwonenden en passanten een prettiger aanblik is. U kunt de bouwschutting bedrukken met reclameboodschappen of met een leuke print om de omgeving er wat vrolijker uit te laten zien.

Een bouwschutting bestellen bij Reclame & Design

Wilt u ook een fraaie bouwschutting om uw bouwplaats op te fleuren? U kunt u bouwschutting bestellen bij Reclame & Design. Wij zorgen voor een prachtige bouwschutting waarop uw logo, bedrijfsnaam of iets anders op is afgedrukt. U kunt een keuze maken uit diverse soorten bouwschuttingen en diverse materialen. Ook leveren wij bouwschuttingen in diverse hoogtes. Heeft u moeite met het ontwerpen van een bouwschutting? Het is voor ons geen enkel probleem om de bouwschutting te ontwerpen. Wij leggen het ontwerp uiteraard altijd aan u voor, voordat het definitieve ontwerp op de bouwschutting gedrukt gaat worden.

Bouwschutting bouwplaats is er ook voor de veiligheid

Met een bouwschutting op de bouwplaats bewijst u omwoners en passanten een dienst. Wanneer zij langs de bouwplaats lopen, hoeven zij zich niet te storen aan het rommelige uitzicht van een werf. Een fraai aangeklede bouwschutting is toch prettiger om te zien. Maar de bouwschutting heeft ook tot doel om uw bouwplaats te beschermen. In de avonduren, weekenden en op feestdagen wordt er niet gewerkt en is de bouwplaats verlaten. U heeft ongetwijfeld kostbare bouwmaterialen en gereedschappen op de bouwplaats staan, die het risico lopen om gestolen te worden. Een stevige bouwschutting voorkomt dat inbrekers en vandalen toegang krijgen tot de bouwplaats.

Impressies van Reclame & Design