Boxletters

Met boxletters mooie en duidelijke reclame aan uw bedrijfspand

Voor omwonenden is een bouwwerf in de buurt al hinderlijk genoeg. Voortdurend zijn er werkzaamheden te horen en dit kan storend zijn. Toch is dit maar van tijdelijke aard, dus de meeste omwonenden vinden dit acceptabel. Daarnaast is er het aanblik van een gebouw in aanbouw. Dit is ook geen prettig aanblik, vooral niet als dit een aanblik is van een hoop kille betonnen wanden. Rondom de bouwplaats zijn modderplassen, kapotgereden bestrating en een hoop onkruid te zien. Kortom, omwonenden hebben voldoende reden om te klagen. Juist om uw werkzaamheden beter acceptabel te maken, is het verstandig om een bouwafscheidingswand te plaatsen.

Waarom boxletters laten maken?

Boxletters, ook wel eens doosletters genoemd, zijn te vergelijken met een lichtbak, maar dan net even anders. Een lichtbak is meestal een rechthoekige bak met verlichting. Hierop ligt een kunststof plaat waarop uw bedrijfsnaam en logo is aangebracht. Door de verlichting hierachter, wordt de afbeelding in uw naam wordt per letter dus verlicht. Hierbij zijn boxletters geheel in uw huisstijl vorm te geven. Ook uw logo kan uit een aparte boxletter bestaan. Het spreekt voor zich, dat boxletters laten maken veel meer aanspreekt dan een rechthoekige lichtbak, die naast boxletters een stuk saaier lijkt.

Laat boxletters op maat maken door Reclame & Design

Reclame & Design is de specialist als het gaat om reclame-uitingen en wij hebben hierbij het ontwerp en de productie van reclamematerialen en reclameborden geheel in eigen hand. Ook boxletters op maat kunt u door ons laten maken. Hierbij kan iedere vorm worden aangenomen, dus u heeft de letters exact in de vorm van uw huisstijl aan uw bedrijfspand. Ook van uw logo maken wij graag een letterbox, voor moderne en aansprekende reclame in het donker. Boxletters op maat kunnen aan de gevel van het pand gemonteerd worden, maar het is ook mogelijk om ze een plekje op het dak te geven.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design