Corona Producten

CORONA/COVID-19 PRODUCTEN
WERKEN VOLGENS DE RIVM RICHTLIJNEN

Klik hier om de brochure te downloaden voor meer informatie.  

dESINFECTIEPAAL

De totem is voorzien van een A3 of A4 kliklijst met verstekhoek en is uitgerust met een pomphouder, waar je gemakkelijk een desinfectie pompfles in kwijt kunt Deze desinfectietotem is opgebouwd uit een staander van het 6x6cm profiel welke in elke gewenste lengte leverbaar is. De standaard (meest gebruikte) hoogte is 1500 mm.

VRIJSTAANDE SCHERMEN

Deze aluminium roomdividers met een strakke uitstraling maken het mogelijk om tafels van elkaar te scheiden, zonder dat u inlevert op sfeer of comfort. De divider is volledig vrijstaand en kan dus op ieder gewenste positie geplaatst worden. De doeken kunnen zelf gepersonaliseerd worden en zijn erg makkelijk om te wisselen.

TAFELSCHERMEN

Deze dividers zijn zowel met een geprint doek te leveren als met een helder doek. Een geprint doek kan bijdragen aan de sfeer, waar een transparant doek een ruimtelijk gevoel geeft. Beide materialen zijn te reinigen en voldoen aan de gestelde eisen.

PLEXIGLAS SCHERMEN

Plexiglas schermen zijn er in verschillende varianten zowel hangend als staand, het is gemaakt van 3 mm dik plexiglas. Plexiglas is enorm goed te reinigen. Dit zowel met vocht als met desinfecterende zeep. Op deze manier voldoen de producten dus aan de gestelde eisen van het RIVM. De schermen kunnen met en zonder print geleverd worden. Door het scherm te voorzien van een print is het mogelijk om een extra boodschap wens of waarschuwing over te dragen. ​

milieuvriendelijke schermen

Deze schermen zijn gemaakt van een honingraatkarton. Dit product is volledig recyclebaar en dus een milieuvriendelijk alternatief voor onze andere producten. De kern van het materiaal heeft een honingraatstructuur en is voorzien van een harde witte toplaag. Hierdoor is het materiaal erg sterk. De kartonnen wanden kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig voorzien worden van een print.​

afkaderscherm

Een vergadering op kantoor of bijvoorbeeld meerdere studenten tegelijk lesgeven in een klaslokaal? Het kan met deze modulair uitbreidbare en speciaal op maat gemaakte afdekschermen! Het frame bestaat uit een 6x6cm middenstaander en is daarnaast voorzien van mini frame aluminium omlijsting met plaatprofielen. Hiertussen wordt een glashelder acrylaatplaat geklemd. Door de combinatie van deze aluminiumprofielen is de opstelling simpel uit te breiden. De maatvoeringen kun je zelf aangeven. Daarmee is het maatwerk frame vrijwel overal toepasbaar!


stretchframe

In de dividers voor sportclubs kan zowel enkel-of dubbelzijdig een doek geplaatst worden. Dit kan met een ontwerp naar keuze in de huisstijl van de klant of volledig transparant. Beide opties zijn goed te reinigen met water en desinfecterende zeep. Hierdoor voeldoen onze dividers voor sportcentra aan de gestelde eisen van het RIVM.

roll up banner

Deze wanden zijn voorzien van een glashelder doek. Dit blokkeert geen zicht en de ruimte blijft dus volledig open. Daarnaast is het doek goed te reinigen met water en zeep. Er zijn verschillende standaardmaten die wij hiervoor kunnen leveren. Maatwerk is hier helaas geen optie. Standaardmaten: 850x2000 mm / 1000x2000 mm / 1200x2000 mm ​

*Alle prijzen zijn op aanvraag via info@reclame-design.nl of bel 0182-342990.

DRUKKLARE BESTANDEN

Zelf geen inspiratie? Wij hebben al wat ontwerpen voor je klaar staan die je zo over mag nemen!