Decoratie folie

Maak uw bedrijfspand mooier met decoratie folie

Is uw bedrijfspand gedateerd of wilt u versieringen aanbrengen op of in uw bedrijfspand? Met een decoratie folie kunt u het uiterlijk van uw bedrijfspand wijzigen en zonder dat u hier grote ingrepen of verbouwingen voor hoeft uit te voeren. Decoratie folie kan op verschillende ondergronden aangebracht worden. De bekendste vorm van decoratie folie is raambekleding. Dit is een decoratie folie die u op uw ramen aanbrengt. Met een bepaalde decoratie op uw ruiten brengt u karakter aan, aan uw bedrijfspand. Naast glasdecoratie is decoratie folie ook voor bepaalde wanden te gebruiken. Denkt u bijvoorbeeld aan lelijke tegels die u kunt beplakken met decoratie folie.

Met decoratie folies maakt u uw bedrijfspand vrolijker

Een saai uitziend bedrijfspand kunt u met decoratie folies weer helder, fris en vrolijker maken. De decoratie folies zijn te gebruiken op diverse ondergronden, zoals hout, tegels of glas. Dit geeft u veel mogelijkheden om uw pand aan zowel de binnenzijde als buitenzijde stijlvol aan te kleden. U kunt beginnen met de ramen van uw pand te voorzien van decoratie folie. Vervolgens zijn er binnen nog diverse mogelijkheden, zoals saaie wanden die eigenlijk opgeknapt moeten worden. Brengt u hier decoratie folies aan, dan heeft uw ruimte al een geheel andere uitstraling. Bovendien scheelt het u veel geld, want hiermee voorkomt u dat u moet renoveren.

Decoratie folie bestellen bij Reclame & Design

Wilt u uw bedrijfspand ook opvrolijken of stijlvoller laten lijken? Dit kan met decoratie folie. U kunt uw decoratie folie bestellen bij Reclame & Design. Wij hebben talloze soorten decoratie folies en wij snijden uw folie in de maat of vorm die u nodig heeft. Wilt u uw eigen decoratie folie ontwerpen en laten drukken? Ook dit is mogelijk. U heeft dan een unieke folie en desnoods kunt u hiermee ook decoratie folie in uw huisstijl laten maken.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design