Dibond bord

De vele mogelijkheden met een Dibond bord

Dibond is een materiaalsoort dat erg veel wordt gebruikt voor reclame- en promotietoepassingen. Het is een zeer goede vervanger voor zwaardere dragers voor reclameboodschappen of een bedrijfsnaam. Dibond is plaatmateriaal, waarvan de kern bestaat uit kunststof en de zijkanten uit een dunne laag aluminium. Hierop kunnen afbeeldingen en teksten op een folie worden afgedrukt in verschillend kleuren en motieven. Bovendien is Dibond in iedere gewenst vorm te snijden. Hierdoor is Dibond zeer geschikt voor het uitsnijden van bijvoorbeeld gevelletters. Uw huisstijl kan geheel in Dibond worden uitgevoerd. Dibond is mede door het ultralichte gewicht zeer geschikt voor beurzen. Of u hier nu letters van laat maken of een presentatiebord, het is altijd gemakkelijk mee te nemen.

Het gebruik van een Dibond bord in bouw

Een Dibond bord in de bouw kan erg gemakkelijk in gebruik zijn. Wederom door het lichte gewicht, zijn Dibond op verschillende plekken op te hangen. Doordat bedrukking van een Dibond op een folie plaatsvindt, kan een Dibond bord ook hergebruikt worden. U kunt er bijvoorbeeld een verbodsbord van laten maken, zoals ´Verboden het terrein te betreden´ of ´Betreden op eigen risico¨. De bevestigingsmogelijkheden met Dibond borden zijn groot, zodat u het bord gemakkelijk aan een hekwerk kunt bevestigen. U kunt er ook een soort van bouwbord van laten maken met informatie over het bouwproject.

Een Dibond bord online bestellen bij Reclame & Design

Bij Reclame & Design kunt u een Dibond bord online bestellen. Wij hebben op talloze vlakken ervaring met het maken van reclame-uitingen en werken hierbij erg veel met Dibond. Wij kunnen u dan ook alles vertellen over de mogelijkheden en voordelen van Dibond voor uw reclameboodschappen of letters in uw huisstijl. Dibond snijden wij geheel op maat, in de vormen die u wenst en bedrukken deze volgens uw kleurstellingen of boodschappen. Met Dibond heeft u een erg gemakkelijk te vervoeren reclame- of informatiebord.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design