Doosletters

Met doosletters uw bedrijfsnaam dag en nacht zichtbaar

Het voordeel van doosletters is dat ze een zeer groot formaat kunnen hebben en uw bedrijfsnaam hierdoor van ver goed zichtbaar is. Niet alleen overdag, ook ‘s avonds en ‘s nachts. Dit is namelijk het unieke aan doosletters. In de letters die uw bedrijfsnaam vormen is verlichting verwerkt. Het licht komt van binnenuit, zodat u 24 uur per dag zichtbaar bent. Doosletters zijn een vorm van lichtbakken. Standaard lichtbak reclame bestaat uit één lichtbak met een doorschijnende plaat waar uw bedrijfsnaam of logo op staat. Bij doosletters is een lichtbak in de gewenste letter gemaakt en al deze lichtbakken in lettervorm vormen uw bedrijfsnaam.

Doosletters bestellen bij Reclame & Design

Ziet u het wel zitten om uw bedrijfsnaam ook in de nachtelijke uren op te laten vallen? Dit kan met een bedrijfsnaam op uw gevel in doosletters. Voor letters die geheel naar uw wens of in uw huisstijl zijn uitgevoerd, kunt u uw doosletters bestellen bij Reclame & Design. Bij ons kunt u uw doosletters volledig samenstellen naar wens. Of u nu een bijzonder lettertype wilt, uw eigen huisstijl wilt toepassen of nog andere wensen heeft, wij kunnen u ongetwijfeld verder helpen. Naast doosletters aan uw gevel, is het ook mogelijk om grote doosletters te bestellen voor op het dak. Uw bedrijfsnaam steekt dan duidelijk boven andere gebouwen uit en weet u zeker dat uw naam voldoende zichtbaar is.

Verlichte doosletters voor een betere zichtbaarheid

Het grote voordeel van doosletters is niet alleen dat de letters in zeer groot formaat te verkrijgen zijn. Het idee van doosletters, is dat de letters separaat verlicht zijn. Hoe groot uw letters ook zijn, de verlichting in de letters zelf wordt hierop aangepast. Zo blijft u volledig verlichte doosletters houden. Met de huidige verlichtingssoorten hoeft u niet meer bang te zijn veel voor energie te moeten betalen. Wij leveren energiezuinige doosletters en hierdoor bent u ook milieubewust bezig.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design