Instanties

DE BOUW

De plaats waar het project daadwerkelijk wordt gerealiseerd en waar alle aandacht op is gevestigd. Dáár gebeurt het. Daar ligt je kans ! Het verloop van de bouw wordt nauwlettend in de gaten gehouden door betrokkenen, opdrachtgevers, collega-bedrijven en vele voorbijgangers. Weer een kans om uit te blinken. De inrichting en de uitstraling van de bouw geven een beeld van het bouwbedrijf. De bouwplaats als het visitekaartje van je bedrijf !

SCHOLEN/UNIVERSITEITEN

Voor scholen en universiteiten kunnen wij veel reclame-uitingen verzorgen. Zo kun je een fijne omgeving creëren voor de studenten en het personeel. Ook is het belangrijk dat er een duidelijke routering is binnen en buiten het pand. Nieuwsgierig geworden naar wat wij allemaal kunnen betekenen?

ZIEKENHUIZEN/ZORGINSTELLINGEN

Voor verschillende zorginstellingen kunnen wij veel reclame-uitingen verzorgen. Zo kun je een fijne en huiselijke omgeving creëren voor de bezoekers en het personeel. Ook is het belangrijk dat er een duidelijke routering is binnen en buiten het pand. Klik op de knop hieronder om meer te zien en lezen!