Interieurdecoratie - Reclame & Design

Binnen

Interieurdecoratie

Wil je een nieuwe sfeer creëren in je huis of op kantoor? Met onze diversiteit aan materialen zit er zeker ook iets voor jou tussen! Kijk snel verder voor de mogelijkheden.

Deco Daylight
Spandoeken
Led Scherm
Fotowand
Raambelettering
Bestickering

Deco Daylight

Is het in uw huis of op kantoor wel erg donker? 
Maak dan gebruik van onze Deco Daylight schermen! 
Het lijken net echte ruiten, en het straalt een natuurlijk licht af. 

Raamdecoratie

Wil jij dat niet iedereen meer zomaar naar binnen kunt kijken in je winkel of bedrijf? Of wil je gewoon iets leuks op de ruiten? Kies dan voor raamstickers. Je kunt er voor kiezen om je hele raam te beplakken, of een gedeelte hiervan. Wij kunnen natuurlijk ook alle vormen uitsnijden die je maar wilt. Ook kunnen wij de ramen voorzien van melkglas-folie. Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden!

Fotowanden

Wil je een nieuwe sfeer creëren in je huis of op kantoor?  Wij gebruiken airtex om je muren om te toveren tot iets nieuws. Ben je het na een tijdje weer zat? Geen probleem, Airtex is erg gemakkelijk weer te verwijderen of te vervangen.

Stretchframes

Ga je op een beurs staan? Of geef je een feestje met een thema? Hiervoor is een stretchframe erg geschikt. Je kunt hem vrijstaand tegen een muur aanzetten of ophangen.  Ze zijn verlicht, en onverlicht verkrijgbaar.   

Bestickering   

Vindt jij je kasten, deuren of zelfs je wasbakken te saai? Laat ze beplakken!      Elk voorwerp is mogelijk is bij ons. Wij printen op 3M folie en kunnen zelfs een structuur toevoegen, waardoor bijvoorbeeld de hout print net echt lijkt!

Klik hier voor meer informatie over de houtprints.