Led reclame letters

Mooie en tevens energiezuinige LED reclame letters

Lichtreclame is de meest gebruikte reclame voor bedrijven. Lichtreclame is vooral veel aangebracht aan de buitengevel of op het dak van bedrijven. Het grote voordeel van lichtreclame, is dat u zowel overdag als ´s avonds altijd zichtbaar bent. Een kenmerk van lichtreclame, is dat de verlichting in het reclamebord of in de letters aanwezig zijn. U hoeft dus niet te zorgen voor verlichting van buitenaf om uw reclameborden te verlichten. Uiteraard wilt u als bedrijf ook duurzaam zijn. Het nachtelijk verlichten van uw reclame vraagt soms veel energie. Met LED reclame letters hoeft u zich over het energieverbruik geen zorgen meer te maken.

Waarom LED reclame letters laten maken?

Er zijn diverse redenen om LED reclame letters te laten maken. LED reclame letters zijn namelijk letters die geheel op maat gemaakt worden volgens uw huisstijl. En niet alleen de letters, heeft u ook een logo met een bijzondere vorm? Het logo kan ook geheel op maat gemaakt worden. Alle letters worden volgens uw stijl als lichtbak in een bepaalde vorm gemaakt. In de lichtbak worden LED lampen geplaatst. En daarmee heeft u direct een andere reden om voor LED reclame letters te kiezen. LED verlichting is zeer efficiënte verlichting. LED verbruikt nauwelijks energie, uw lichtreclame zult u niet meer zo snel tegenkomen in uw energierekening. Ook handig is dat LED lampen niet snel stuk gaan, er zal dus niet snel een letter op zwart gaan en dit voorkomt dat u lampen moet verwisselen.

Reclame & Design maakt u w LED reclame letters op maat

Wilt u ook profiteren van energiezuinige lichtreclame? Laat dan LED reclame letters op maat maken door Reclame & Design. Wij hebben de expertise in huis om voor u prachtige reclame letters op maat te maken, met desgewenst ook uw logo. Hierin verwerken wij LED verlichting, de tegenwoordig meest moderne en energiezuinige verlichting. Door deze LED reclame letters op uw gevel aan te brengen, bent u altijd goed herkenbaar.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design