Lichtbak gevel

Altijd strakke reclame met een lichtbak aan de gevel

Een lichtbak is misschien wel één van de meest voorkomende vormen van lichtreclame. Een lichtbak komt u overal tegen, want vele bedrijven hebben een lichtbak aan de gevel hangen. Een lichtbak bestaat ook letterlijk uit een bak. Hierin is verlichting verwerkt. De bak wordt afgedekt met meestal een acrylplaat. Hierop is dan uw bedrijfsnaam, logo of andere reclameboodschap afgedrukt. Het licht uit de lichtbak schijnt door de acrylplaat, waardoor uw bedrijfsnaam op zal lichten in het donker. Hierbij kan een lichtbak alle formaten hebben, van vierkant, rechthoekig tot rond of iedere vorm die u maar wenst.

Wilt u ook een lichtbak aan de gevel laten maken?

Heeft u nog geen goede reclame aan de gevel? Of heeft u wel reclame, maar is deze niet verlicht? U kunt dan een lichtbak aan de gevel laten maken en hierbij is veel mogelijk. U kunt in principe iedere vorm kiezen die u wenst. Op de plaat die de lichtbak afsluit wordt uw bedrijfsnaam en logo gedrukt, zodat u ook in het donker zichtbaar bent. Wilt u het wat spectaculairder? Kies dan voor meerdere lichtbakken in de vorm van de letters van uw bedrijfsnaam. Ook het logo is geheel in een door u te bepalen vorm als lichtbak uit te voeren. U weet zeker dat u dan schitterende en opvallende lichtreclame heeft.

Een lichtbak aan de gevel op maat laten maken door Reclame & Design

Een lichtbak kan heel goed op maat worden gemaakt. Ook u kunt een lichtbak aan de gevel op maat laten maken door Reclame & Design. Wij zijn specialisten in allerlei soorten binnen- en buitenreclame, waaronder het op maat maken van een lichtbak voor bij u aan de gevel. Hierbij gebruiken wij handige LED verlichting, zodat u nooit teveel energie hoeft te verbruiken voor uw lichtreclame. Bovendien kan een lichtbak met LED verlichting compacter worden gemaakt.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design