Lichtreclame

LICHTRECLAME

Lichtreclame is een mooie manier om ook in het donker op te vallen. Van neon tot ledverlichting. Wij realiseren het allemaal. Wilt u verlichte doosletters of toch liever een lichtbak?

Lichtbakken zijn vaak rechthoekige bakken met tenminste 1 doorzichtige zijde waarin zich lampen bevinden. Doordat de lampen aan staan en schijnen van binnenuit wordt de reclame op de lichtbakken goed belicht waardoor u met uw bedrijf meer opvalt. Lichtbakken worden gemaakt van een stevige kunststof. De lichtbakken zijn laag in energiegebruik.

Verlichte doosletters is een reclame soort die onwijs veel gebruikt wordt. De letters zijn dan een verlichte lichtbak. Per letter wordt een doosletter gemaakt. De doosletters kunnen wij produceren in verschillende maten en in uw huisstijl. U kunt de doosletters aan uw gevel hangen maar ze kunnen ook bevestigd worden aan het dak. Kortom wij kunnen de verlichte doosletters helemaal samenstellen naar uw wens.

 

Heeft u interesse in een onze lichtreclame? Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0182 – 342 990 of info@reclame-design.nl

Laat uw bedrijf opvallen met goede lichtreclame

U wilt uw bedrijf 24 uur per dag laten opvallen? Overdag zal dit geen probleem zijn en zijn er voldoende mogelijkheden. In de avonduren wordt dit lastiger en bent u aangewezen op lichtreclame. Lichtreclame houdt in dat u uw bedrijfsnaam, logo of reclameboodschap verlicht. De meest klassieke wijze van verlichten van uw bedrijfsnaam, is door spots te plaatsen aan en rondom uw bedrijfspand. Het nadeel hiervan is dat u wel veel verlichting moet gebruiken om uw pand volledig in het licht te zetten. Dit is duur en u kunt last krijgen van schaduwvorming, waardoor uw pand nog steeds niet voldoende verlicht is. Met lichtreclame is verlichting in uw bedrijfsnaam zelf opgenomen, zodat uw naam altijd goed verlicht is.

Lichtreclame bestellen bij Reclame & Design

Wilt u lichtreclame bestellen, dan kan Reclame & Design u diverse oplossingen bieden. U kunt bij ons kiezen uit bijvoorbeeld lichtbakken of doosletters. Een lichtbak is meestal een rechthoekige kunststof bak met hierover een transparante plaat. Op deze plaat wordt uw bedrijfsnaam, logo of andere boodschap gedrukt. In de bak zelf zit verlichting. Wanneer het donker wordt zal de verlichting aanspringen en de transparante plaat met uw reclame erop gedrukt verlichten. Uw reclame wordt dus van binnenuit verlicht en een lichtbak is compact. Wilt u uw bedrijfsnaam zeer groot op de gevel? Kiest u dan voor doosletters. Dit is ook een vorm van een lichtbak, maar dan voor iedere letter. Ook hier zit de verlichting in de doosletter en iedere letter zal ‘s avonds oplichten. Bij ons kunt u diverse stijlen doosletters krijgen.

Opvallen met lichtreclame met logo

Met doosletters worden de letters die in uw bedrijfsnaam voorkomen goed opgelicht. Heeft u een aansprekend logo? Dan wilt u wellicht het logo goed in beeld brengen. De beste oplossing hiervoor is een lichtbak. U hoeft dan niet met aparte letters te werken, zoals met doosletters wel het geval is. Op een lichtbak kunnen wij heel goed uw logo verwerken. Heeft u zelf een goed ontwerp of wilt u dat wij uw lichtbak ontwerpen? Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Impressies van Reclame & Design en derden