Lichtreclame

LICHTRECLAME

Lichtreclame is een mooie manier om ook in het donker op te vallen. Van neon tot ledverlichting. Wij realiseren het allemaal. Wilt u verlichte doosletters of toch liever een lichtbak?

Lichtbakken zijn vaak rechthoekige bakken met tenminste 1 doorzichtige zijde waarin zich lampen bevinden. Doordat de lampen aan staan en schijnen van binnenuit wordt de reclame op de lichtbakken goed belicht waardoor u met uw bedrijf meer opvalt. Lichtbakken worden gemaakt van een stevige kunststof. De lichtbakken zijn laag in energiegebruik.

Verlichte doosletters is een reclame soort die onwijs veel gebruikt wordt. De letters zijn dan een verlichte lichtbak. Per letter wordt een doosletter gemaakt. De doosletters kunnen wij produceren in verschillende maten en in uw huisstijl. U kunt de doosletters aan uw gevel hangen maar ze kunnen ook bevestigd worden aan het dak. Kortom wij kunnen de verlichte doosletters helemaal samenstellen naar uw wens.

Heeft u interesse in een onze lichtreclame? Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0182 – 342 990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design en derden