Lichtreclame borden

Maak opvallende reclame met lichtreclame borden

Reclameborden zijn in ieder formaat en op diverse soorten wijzes te laten maken. Een reclamebord kan van zichzelf al opvallend zijn door de vorm of de hierop geplaatste afbeelding, wanneer u lichtreclame en reclame borden met elkaar combineert, heeft u een zeer opvallende vorm van reclame. Licht valt namelijk op. En niet alleen overdag, in de avonduren krijgen lichtreclame borden nog meer aandacht, doordat de verlichting in het donker goed opvalt. Wilt u uw bedrijfsgevel of uw etalage goed laten opvallen? Lichtreclame borden zijn hiervoor de oplossing, om zowel overdag als ´s avonds de aandacht op u te vestigen.

Iedere van lichtreclame borden laten maken die u wilt

Wilt u lichtreclame borden laten maken, dan heeft u keuze uit diverse soorten. U kent ongetwijfeld de aan de gevel hangende uithangborden. De buitenzijde van deze borden wordt opgesierd met een bedrijfsnaam, logo of reclameboodschap en in het bord zelf is verlichting aangebracht. Een andere vorm van lichtreclame borden kan in een pand worden gehangen, zoals in de etalage. Deze zwarte borden met led verlichting, kan uw reclameboodschap weergeven. En dan zijn er nog de lichtbakken. Deze handige bakken waar verlichting in zit, kunnen vormgegeven worden als meerdere lichtbakken in de vorm van de letters van uw bedrijfsnaam en de vorm van uw logo. Op deze manier kunt u alle vormen van lichtreclame borden laten maken die u wenst.

Laat uw lichtreclame borden op maat maken door Reclame & Design

Bent u op zoek naar een vorm van lichtreclame borden op maat, bekijk dan eens de verschillende mogelijkheden bij Reclame & Design. Met onze jarenlange ervaring op het gebied van reclameborden, zijn lichtreclame borden op maat voor ons geen enkel probleem. Wij hebben vakkundige medewerkers in dienst die uw reclameborden met of zonder verlichting volgens uw wensen kunnen maken. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor lichtreclame borden op maat? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design