Neon reclame

Opvallende en nostalgische reclame maken met neon reclame

Neon reclame doet vaak denken aan de nostalgische reclame uitingen in de jaren 50. Het was de eerste vorm van moderne lichtreclame. Hoewel er tegenwoordig ook andere soorten van lichtreclame zijn, doet neon reclame het nog steeds goed. Automatisch wordt het nostalgische gevoel weer opgeroepen bij het zien van neon reclame. Maar daarnaast is neon lichtreclame ook nog steeds een effectieve vorm van reclame, mede omdat neon verlichting altijd goed opvalt. Met neon reclame kunt u uw bedrijfsnaam goed laten opvallen en zelfs afbeeldingen zijn mogelijk met neon reclame. U kunt deze nostalgische reclamevorm ook vandaag de dag nog steeds succesvol inzetten.

Wat is neon lichtreclame?

Bij neon lichtreclame maakt u gebruik van neon lampen. Neon is een soort gas die gevuld wordt in een glazen buis. Door het neon onder een lage druk te zetten, ontstaat er een gasontlading en zal de glazen buis gaan oplichten. De algemene naam is dan wel neon verlichting, maar er worden ook andere soorten gas gebruikt. Het soort gas bepaalt namelijk de kleur van het licht. Met neon ontstaat er een roodoranje gloed. Met andere soorten gas of een mengeling hiervan, zijn andere kleuren te verkrijgen. Het is ook mogelijk om de neon verlichting te laten knipperen, zodat u nog beter opvalt. De glazen buizen kunnen in verschillende vormen verkregen worden en hierdoor is ook de neon lichtreclame ontstaan. Zo kunt u de buizen in de vormen van uw bedrijfsnaam laten maken.

Neon reclame verlichting koopt u bij Reclame & Design

Wilt u ook mooie en opvallende neon reclame verlichting? Neem dan contact op met Reclame & Design. Wij leveren iedere vorm van neon reclame verlichting. Wij kunnen uw bedrijfsnaam, maar ook een reclameboodschap volledig in neon letters maken. Neon verlichting zal zeker een opvallende reclame aan uw bedrijfspand zijn, waardoor u ook in de donkere avonduren altijd goed zichtbaar bent. Wij helpen u graag om de juiste neon verlichting voor u te ontwerpen.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design