Reclame & Design

Tot ziens, welkomstmuur! 

Bijna negen jaar geleden verwelkomden we op feestelijke wijze de #Welkomstmuur in het stadsgezicht van Gouda.

Lees hier meer

De wandpanelen zijn afgewerkt met een stevig 50 mm textielframe. Deze zijn leverbaar in verschillende formaten en kunnen naar keuze worden voorzien van een 25 of 40 mm dik vezelpaneel. Hoe dikker het materiaal, des te beter is de geluiddempende werking. Naast de dempende werking is het materiaal ook brandveilig en hittebestending (conform brandklasse B1).

Het paneel bestaat voor 60% uit gerecyclede PET-flessen en is 100% recyclebaar, dit maakt de oplossing ook nog eens duurzaam!

Deze innovatieve panelen worden veel toegepast in kantoren, klaslokalen, winkels en bijvoorbeeld vergaderruimten. Door de goede akoestische werking in combinatie met het mooie uiterlijk maken het tot een ideale oplossing in een omgeving.
Het uiterlijk van frames kan naar eigen smaak ingevuld worden. De frames kunnen in elk gewenste RAL-kleur gepoedercoated worden. De peesdoeken worden bedrukt met een full colour print en kunnen gemakelijk verwisseld worden. 

VOORDELEN


Duurzaam
B1 gecertificeerd
Ecologisch, 100% recyclebaar
Maximale absorptieklasse A
Makkelijk te verwisselen met een nieuwe print
in elk gewenste RAL-kleur leverbaar
Variabele formaten beschikbaar

FOTO'S

VERLICHT OF ONVERLICHT TEXTIELFRAME


Hoeft er geen geluid gedempt te worden in de ruimte maar mag deze wel opgevrolijkt worden?
Dan kun je kiezen voor een “gewoon” textielframe. Het straalt luxe uit en ook deze zijn makkelijk verwisselbaar door de platte pees in het doek. Wil je nog meer luxe uitstralen? Dan kun je voor de verlichte variant gaan.