Parkeerborden

PARKEERBORDEN

Parkeerborden zijn ideaal om te laten zien waar uw klanten kunnen parkeren en welke parkeerplaatsen uw bedrijf heeft gereserveerd. Wij maken de parkeerborden helemaal naar uw wens en in de huisstijl van uw bedrijf.

 Heeft u interesse in de parkeerborden? Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0182 – 342 990 of info@reclame-design.nl

Met een parkeerbord kent iedereen zijn plaats

Hoe is het geregeld met de parkeerplekken bij uw bedrijf? Dit kan per bedrijf verschillen, afhankelijk van de locatie en de ruimte rondom het bedrijf. Heeft u een eigen parkeerterrein bij uw bedrijfspand? In veel gevallen blijkt een bedrijfsparkeerterrein te klein. Dit is helemaal het geval bij een groeiend bedrijf waar steeds meer personeelsleden in dienst treden. Op een gegeven moment wordt uw parkeerterrein te krap en dit heeft bepaalde gevolgen. Uw wilt namelijk wel uw bezoekers in stijl ontvangen en daarbij hoort ook het comfort van een parkeerplaats. Met een parkeerbord kunt u aangeven wie waar mag parkeren, zoals speciale parkeerborden voor bezoekers.

Mooie parkeerbordjes in de huisstijl van uw bedrijf

De huisstijl van uw bedrijf is aan de buitenkant al te zien doordat u een bedrijfsnaam of een reclamebord aan uw pand heeft bevestigd. U kunt uw eigen huisstijl doortrekken naar uw parkeerterrein en parkeerbordjes in uw huisstijl laten maken. Het belangrijkste is dat de parkeerbordjes aangeven wie er op een bepaalde parkeerplek mogen parkeren. U kunt dit doen door er ‘bezoekers’ of ‘directie’ op te laten drukken, maar het is ook mogelijk om de bordjes meer te personaliseren. Een parkeerbordje met een naam of nummerplaat is ook mogelijk. Brengt u tevens nog het logo van uw bedrijf aan, dan heeft u zeer uitnodigende parkeerbordjes.

Parkeerborden bestellen bij Reclame & Design

Heeft u parkeerbordjes nodig om bij parkeerplaatsen aan te geven wie hier mogen parkeren? Dan kunt u uw parkeerborden bestellen bij Reclame & Design. Wij kunnen voor u diverse type parkeerbordjes leveren, van klein tot groot of in een bepaald design. De bordjes bedrukken wij met de door u gewenste tekst en ook uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam kunnen wij op de parkeerbordjes drukken. Wilt u hulp bij het ontwerpen van uw parkeerborden? Ook hier zijn wij goed in, zodat u straks professioneel ogende parkeerborden kunt plaatsen.

Reclame-uitingen door Reclame & Design.