projectborden

Plaats een duidelijk en stijlvol projectbord

Een projectbord kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. De meest bekende vorm van een projectbord is een bouwbord. Dit bord wordt geplaatst bij een bouwwerf en geeft informatie over het te bouwen bouwproject. Tevens worden hierop de namen van de bouwende en ondersteunende bedrijven genoemd. Het is een combinatie tussen een informatie- en reclamebord. Maar ook al lang voordat een bouwproject van start gaat, kan er op een leegstaand kavel een projectbord geplaatst worden om werken aan te kondigen. Ook makelaars kunnen een projectbord plaatsen op een kavel als een ‘te koop’ of ‘te huur’ bord.

Welke informatie geven projectborden?

Projectborden worden dus vooral geplaatst op een bouwwerf of leeg kavel. Het bord bevat een afbeelding van het project dat er gebouwd wordt, de naam van het project en de namen van opdrachtgevers en uitvoerders. Een projectbord kan ook gebruikt worden om mensen een bepaalde richting aan te geven. Denk daarbij aan de weg- en waterbouw. Het projectbord bevat op groot formaat informatie dat een weg is afgesloten en en dat er een verkeersomleiding is. Eventueel kan het bord dan een overzicht geven welke wegen het beste gevolgd kunnen worden. Maar een projectbord kan ook als reclamebord ingezet worden. U heeft op een groot projectbord alle ruimte voor het plaatsen van een reclameboodschap.

Wilt u ook een projectbord plaatsen? Reclame & Design maakt ze voor u

Om welke redenen u ook een projectbord wilt plaatsen, bij Reclame & Design kunt u terecht voor een fraai projectbord. De boodschap die op het projectbord geplaatst moet worden is geheel aan u. Misschien wilt u hier enkel uw bedrijfsnaam op kwijt of wilt een mooie weergave geven van het eindresultaat van uw project? Bij ons heeft u de keuze uit een enkel projectbord of een V-bord. Laat u een V projectbord plaatsen, dan heeft u meer flexibiliteit. De V-vorm maakt het mogelijk om van verschillende kanten uw boodschap te bekijken.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

 

Impressies van Reclame & Design.