Bouwbord De Vries en Verburg 15 x 9m

In opdracht van De Vries en Verburg hebben wij een bouwbord geplaatst voor Vergeer Holland in Bodegraven. Het bouwbord is ca. 15 meter breed, en 9 meter hoog!

In het filmpje hieronder laten wij zien hoe wij zo’n groot bouwbord realiseren.

INFO PROJECT

In Bodegraven hebben wij het bouwbord voor Vergeer Holland geplaatst in opdracht van De Vries en Verburg. Naast het huidige distributiecentrum word er een 22 meter hoog pand met een perceeloppervlak van 10.000 vierkante meter en een bruto vloeroppervlak van ongeveer 25.000 vierkante meter gebouwd. Het kaasbedrijf gebruikt het pand straks voor rijping, productie en opslag.

 

De bouw en het pand worden onderworpen aan strenge duurzaamheidsnormen, met als uitgangspunt een BREEAM-NL Outstanding (5 sterren) duurzaamheidscertificering. In mei 2020 zal het gebouw naar verwachting worden opgeleverd, waarna de verdere inrichting zal plaatsvinden.

 

De andere locaties van Vergeer Holland in Reeuwijk, Woerden en Rijping Bodegraven blijven bestaan. Het huidige distributiecentrum wordt uiteindelijk geïntegreerd in het nieuwe pand en blijft tot die tijd volledig opereren vanuit de bestaande setting.

Klik op de button hieronder om het filmpje te zien over de nieuwbouw van het bedrijfspand van Vergeer Holland. Als je het filmpje ziet, kun je zien waarvoor wij het bouwbord eigenlijk hebben geplaatst.

Project skills
external link