DTC Blind Frames

Bij het Dutch Tech Campus te Zoetermeer plaatsten wij 2 blind-frames langs de A12. De afmetingen van de spandoeken aan de gevel :
–  DTC        :   30 x 5 meter
–  Brasserie:   15 x 5 meter

Blind-frames zien er erg strak en netjes uit, dit komt omdat het frame verstopt zit. Het heet niet voor niets een blind-frame! Bij het blind-frame wordt het spandoek strak om de buitenkant van het frame gevouwen.
De spanrubbers worden aan de achterzijde van het doek vastgemaakt aan het binnenframe.
Op deze manier is alleen de print zichtbaar en krijgt de boodschap de volle aandacht! 

Advies op maat

Elk bedrijf heeft een eigen identiteit.

Dit zorgt voor je eigen input die je in alle reclame-uitingen naar voren wilt brengen. Dit is dan ook de reden dat wij bij iedere opdracht graag de locatie komen bezichtigen en met je in gesprek gaan. Op deze manier kunnen wij goed bepalen wat er bij jouw bedrijf past als het om de uitstraling en het ontwerp gaat. 

Zodra de keuze voor een bepaalde reclame-uiting gemaakt is, gaan wij voor jou een gepast ontwerp maken. Omdat wij bij jullie langs zijn geweest zal dit niet lang duren. Inmiddels hebben wij een goede indruk van het bedrijf en de wensen gekregen. 

Onze DTP-afdeling staat dan ook elke dag weer klaar om de mooiste en meest unieke ontwerpen te maken. Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een ontwerp aan te leveren. Als dit gebeurt moeten wij het alleen nog print klaar maken om vervolgens in productie te nemen.

Klik hier om de video op Youtube te bekijken

Project skills
external link