Gevelreclame Den Haag Hollands Spoor

Voor K. Dekker Bouw en Infra hebben wij mooie verlichte doosletters mogen realiseren. Den Haag Hollands Spoor wordt prachtig! 

Product informatie

 

Voor deze klus hebben wij  aluminium gelaste doosletters gespoten in een 2 componenten lak gebruikt. Deze zijn in de gewenste RAL-kleur gespoten en voorzien van een Acrylaat fond.

Deze zijn bevestigd d.m.v. een aluminium kaderlijstprofiel. De doosletters lichten aan de voorzijde uit.

De combinatie met het Acrylaat/aluminium fond resulteert in een zeer exclusieve uitstraling van uw belettering. De doosletters zijn bij uitstek geschikt voor letters/logo’s die een grote mate van windbelasting moeten kunnen verdragen.

Informatie verbouwing

Het oudste station van Den Haag heeft al een prachtige voorkant, maar krijgt nu ook aan de kant van Laakhaven een volwaardige stationsentree. Met onder andere een ruim stationsplein en 800 m2 aan winkels en horeca.

Dagelijks maken zo’n 54.000 reizigers gebruik van station Den Haag Hollands Spoor. Om hun reis van en naar het station aangenamer te maken, vernieuwen ProRail, NS en de gemeente Den Haag het station. Aan de kant van Laakhaven wordt het station beter bereikbaar met een eigen entree. En daaromheen komt een overzichtelijk en levendig gebied met openbaar vervoer, plein, horeca en winkels.
 
De huidige reizigerspassage onder het station wordt doorgetrokken tot aan de nieuwe ingang. Hierdoor kunnen voetgangers straks ook vanaf de Laakzijde gemakkelijk de perrons bereiken.
 
“Wij zijn erg trots op dit mooie project en hebben dit in alle nauwkeurigheid uitgevoerd”
 
Project skills
external link