Gevelreclame Tower 42

Eerder mochten wij in opdracht van Van Wijnen bij het ‘Via Amsterdam Hotel’ verschillende Reclame-uitingen verzorgen. Dit keer was het kantoorgebouw  Tower 42 ernaast aan de beurt. Een bijzonder project – dat is hoe wij het noemen.

Op een hoogte van 45 meter hebben wij verlichte doosletters geplaatst. Dit hebben we gedaan door middel van het plaatsen van een dak frame (kroon)  rondom het hele gebouw met een omtrek van 80 meter. Met hulp van Rotterdam Rigging hebben we het frame laten zakken, zo konden de doosletters gemonteerd worden.

Wat dit project bijzonder maakt is dat de RGB doosletters op afstand bediend kunnen worden, zo kan elke letter een andere kleur worden.  

Projectinformatie:
Tower FortyTwo, gelegen aan de Diemerhof 42, beschikt over ca. 9.500 vierkante meter moderne kantoorruimte, verdeeld over 11 verdiepingen. Het gebouw biedt 3 verschillende vloertypes, variërend in metrage van 320 – 1.120 vierkante meter kantoorruimte, geschikt voor grote corporate bedrijven danwel kleine start-ups wat zorg draagt voor een gezonde mix van diverse huurders. De verdiepingen 5 en 9 beschikken over een groot dakterras met een uniek uitzicht over het gehele gebied.

Impressie daglicht
Impressie nachtlicht

Sfeervideo Van Wijnen: 

Heeft u ook interesse in een bijzonder project? Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en denken hierin graag met u mee! 

Voor een vrijblijvende aanvraag stuurt u ons een mail naar info@reclame-design.nl 
Voor een persoonlijk gesprek met een van onze experts kunt u bellen naar 0182 – 342 990.

Contactformulier:


    Project skills
    external link