Reclame-uitingen Allround Cargo Handling

In opdracht van Reclamebureau 390 en IVA groep hebben wij diverse reclame-uitingen mogen  monteren bij het nieuwe bedrijfspand van Allround Cargo Handling in Ridderkerk:

  • Verlichte doosletters (2 sets) 
  • Freesletters
  • Airtex wanden
  • Raambelettering
  • Zuilen

Projectinformatie:
Allround Cargo Handling heeft al 40 jaar ervaring in de opslag en logistiek van goederen in de voedings- en chemische industrie. De wens was een nieuw en duurzaam bedrijfsgebouw. 

De magazijnen van het bedrijfsgebouw zijn speciaal ingericht voor voedingsmiddelen zoals noten, gedroogd fruit, zaden, superfoods en koffie. Ze zijn geconditioneerd en geschikt gemaakt voor de op- en overslag van deze voedingsmiddelen. 

Foto’s

 

Productinformatie

Profiel 4 direct verlichte aluminium doosletter:
Doosletters met een profiel 4 zijn gelaste aluminium letters. Deze doosletter heeft een kaderlijstprofiel waartussen een acrylaat fond is bevestigd. De combinatie van het aluminium en acrylaat geeft een zeer exclusieve uitstraling.

De letters kunnen gespoten worden in elk gewenste RAL-kleur. Bij doosletter profiel 4 kunt u kiezen uit verschillende soorten kleuren LED-verlichting.

Doosletter profiel 4 is zeer geschikt voor letters en logo’s die een grote mate van windbelasting moeten kunnen verdragen. Doosletters met een Profiel 4 worden pas gebruikt wanneer letters of een ‘gekke’ vorm van een logo groter zijn dan 1 meter.

Freesletters:
Acrylaatletters ook wel acrylox genoemd. Acrylox is een lichtdichte, gepigmenteerde acrylaatplaat. Deze letters zijn uiterst geschikt om binnen en buiten toe te passen. Het materiaal is beschikbaar in de diktes, 3, 8, 19 en 30mm. 

Het materiaal kenmerkt zich door zijn sterkte, kleurechtheid en de onderhoudsvriendelijke kenmerken.

De acrylaatplaten hebben een breed scala aan diverse RAL-kleuren. De freesletters zijn ook verkrijgbaar in een matte uitvoering. 

Heeft u ook interesse in een bijzonder project? Wij zijn benieuwd naar uw ideeën en denken hierin graag met u mee! 

Voor een vrijblijvende aanvraag stuurt u ons een mail naar info@reclame-design.nl 
Voor een persoonlijk gesprek met een van onze experts kunt u bellen naar 0182 – 342 990.


    Project skills
    external link