Promotiebord

Profileer uzelf met een promotiebord

Welk bedrijf u ook heeft, een promotiebord helpt u bij het maken van zichtbare reclame. Een promotiebord is een andere naam voor reclamebord en kan dus uit verschillende soorten borden bestaan. Denk aan elektronische promotieborden, verlichte promotieborden of eenvoudige promotieborden die u aan een wand monteert. Ook een bouwbord is een vorm van een promotiebord. Dit zijn vaak gigantische borden, met informatie over het project en de deelnemers die betrokken zijn bij het bouwproject. Welk soort promotiebord u ook wilt, voor binnen of buiten, de keuze is groot en het is de perfecte manier om uw bedrijf te promoten.

Laat een promotie bord bedrukken volgens uw wensen

U kunt natuurlijk kiezen uit veel verschillende soorten promotie borden en in vrijwel ieder formaat en vorm, maar het belangrijkste is natuurlijk wat er op een promotie bord komt te staan. Uiteraard is dit uw bedrijfsnaam met logo en eventueel een reclameboodschap. Deze gegevens moeten aangepast worden aan het formaat van uw bord. Voor een enorm promotie bord aan een bedrijfspand, moet ook uw bedrijfsnaam groot gedrukt worden, zodat uw pand direct opvalt. Er zijn ook promotie borden met verlichting. U bent dan niet alleen overdag, maar ook ´s avonds goed zichtbaar.

Een promotie bord laten maken door Reclame & Design

Welk promotie bord wilt u laten maken? Een promotie bord laten maken kan bij Reclame & Design. Wij zijn al ruim 25 jaar actief in de markt van reclame en design en kennen dus alle ins en outs in deze branche. Welk promotie bord u ook wilt, wij maken alles soorten borden en geheel op maat en volgens uw wensen. Ook als u hulp nodig heeft bij het ontwerp of misschien wilt u uw huisstijl vernieuwen? Ook dit is mogelijk bij ons. Als u wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor een promotie bord voor u, neem dan eens contact met ons op en wij zullen u uitgebreid voorlichten.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design