Reclame letters verlicht

Zijn uw reclame letters verlicht?

U wilt uw bedrijfspand ook in de avonduren en ´s nachts voorzien van een oplichtende bedrijfsnaam en/of logo? Dit kan met reclame letters die verlicht zijn. Reclame letters zijn op verschillende manieren op uw bedrijfspand aan te brengen, waarbij de meest bekende manier een lichtbak is. Een lichtbak kan in klassieke vorm vierkant of rechthoekig zijn, met hierop een doorschijnende kunststof plaat met bedrijfsnaam en logo gedrukt. Een afzonderlijke letter als lichtbak is ook mogelijk. Wilt u hiermee uw bedrijfsnaam creëren, dan heeft u dus meerdere lichtbakjes aan de gevel hangen en dit zorgt voor een fantastische uitstraling.

Reclame letters verlicht online bestellen bij Reclame & Design

Als u goede lichtreclame aan uw gevel wilt, dan kunt u reclame letters verlichting online bestellen bij Reclame & Design. U kunt bij ons terecht voor een breed aanbod aan reclameborden, waaronder diverse soorten lichtreclame. Denk hierbij aan vierkante of rechthoekige lichtbakken, maar ook op maat gemaakte reclame letters met verlichting. Hierbij maken wij doosletters volgens uw wensen of in uw huisstijl en bent u ook van buitenaf goed herkenbaar. Wilt u andere vormen van verlichte reclame letters? U kunt ook neon verlichting op maat bij ons verkrijgen. Bij ons is erg veel mogelijk, dus neem gerust eens contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Reclame letters die verlicht en op maat zijn gemaakt

Reclame letters die verlicht zijn en op maat zijn gemaakt, zijn een prima vorm van lichtreclame. Mede doordat iedere letter uit een eigen lichtbak bestaat, is ook iedere letter separaat voorzien van verlichting. Dit is anders dan bij een vierkante of rechthoekige lichtbak, waar de gehele bedrijfsnaam en het logo mee verlicht moet worden. Daarbij heeft u ook de keuze uit front lit of back lit verlichting. Bij back lit verlichting schijnt het licht van achteren, zodat er een gloed om de letter heen komt. Wilt u juist een fel verlichte letter, kies dan voor front lit verlichting.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design