Reclame lichtbak

Ook in het donker opvallende reclame met een reclame lichtbak

Er zijn tal van reclame-uitingen, zoals bouwborden, reclamezuilen, spandoeken en vlaggen die in het donker niet zichtbaar zijn. Wilt u uw reclame toch ook ‘s avonds zichtbaar houden, dan bent u genoodzaakt om hier verlichting bij te plaatsen. Veel bouwborden worden bijvoorbeeld uitgerust met spots, zodat de reclameboodschap ook in het donker te zien is. Zoekt u hier een gemakkelijke oplossing voor? Kies dan voor een reclame lichtbak. Een reclame lichtbak is een bak waarin licht aanwezig is, met hierop een doorzichtige plaat met uw bedrijfsnaam of reclameboodschap. ´s Avonds springen de lampen in de reclame lichtbak aan en uw bedrijfsnaam blijft ook tijdens de donkere uren zichtbaar.

Geniet van de voordelen van reclame lichtbakken

Reclame lichtbakken zijn prima te gebruiken voor uw gevel. Hierdoor blijft uw bedrijf 24 uur per dag zichtbaar, ook overdag tijdens mistig of somber weer. Sowieso zal uw reclame lichtbak beter opvallen van verre afstand. Reclameborden moet u redelijk dicht naderen voor u de bedrijfsnaam of reclameboodschap ziet, met een reclame lichtbak kan iedereen vanuit de verte uw bedrijfsnaam al lezen. Vroeger vraten reclame lichtbakken stroom. Met LED verlichting verbruikt een reclame lichtbak tegenwoordig nauwelijks meer energie. U kunt ´s avonds de gerust deur van uw bedrijf sluiten, want ook wanneer u al diep onder de wol ligt, blijft uw bedrijf met een reclame lichtbak altijd zichtbaar.

Reclame lichtbakken laten maken door Reclame & Design

Lijkt het u ook wel wat om één of meerdere reclame lichtbakken aan uw bedrijfspand te laten monteren? Uw kunt uw reclame lichtbakken laten maken door Reclame & Design. Onze lichtbakken hebben als kenmerk dat ze gemaakt zijn van een stevig kunststof, waardoor uw reclame lichtbak bestand is tegen alle weersomstandigheden en vocht niet in de lichtbak kan lopen. Wij leveren diverse formaten en uiteraard kunt u uw eigen huisstijl of boodschap door ons laten ontwerpen en op de lichtbak laten plaatsen.

Heeft u interesse in een onze lichtreclame? Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0182 – 342 990 of info@reclame-design.nl

 

Impressies van Reclame & Design en derden