Signing - Reclame & Design

Binnen

SIGNING

Bent u opzoek naar reclame-uitingen binnen in uw pand? Groot, klein, opvallend of juist bescheiden?                                      Wij maken het allemaal! 

Borden

Voor borden gebruiken wij meestal Dibond of Trespa materiaal. U kunt kiezen om de borden op afstanddopjes te laten monteren, of om het met tape en kit vast te laten maken. Wij kunnen de borden in elke vorm uitvrezen die u maar wenst.

Roll-Up Banners

Wilt u groots opvallen? Op een beurs, evenement of in een winkel? Dat doe je met een roll-up banner. Een compleet systeem met een doek compact opgerold in een cassette die je simpel overal mee naartoe neemt. 

Beachflags

Waar een beachflag vroeger vooral op het strand werden ingezet, worden ze tegenwoordig op de meest uiteenlopende plaatsen ingezet. Beachflags bestaan over het algemeen uit een doek gemaakt van polymesh of standaard vlaggenmateriaal, met een aluminium buis in een tunnel er doorheen gevoerd. Deze buis sluit vervolgens weer aan op een voet die verschillende vormen kan hebben. Dankzij de vele vormen, maten en bedrukkingsmogelijkheden zijn er altijd wel een beachflags die aan uw eisen voldoet. 

Klik hier voor meer info over vershillende maten en materialen.

Freesletters

Voor freesletters gebruiken wij meestal Acrylox of dibond materiaal. U kunt kiezen om de letters op afstanddopjes te laten monteren, of om het met tape en kit vast te laten maken. 

Heeft u vragen hierover?  Neem gerust contact met ons op!

Spandoeken

Onze spandoeken zijn ook erg geschikt voor binnen. Je kunt ze bevestigen d.m.v. een aluminium buizenframe hier om heen. Ben je wel weer toe aan een nieuw ontwerp op de muur? Dan is het spandoek gemakkelijk weer te vervangen.