Steigerdoek bedrukken

Laat een steigerdoek bedrukken voor opvallende reclame op de bouwwerf

Bent u actief in de bouw? Dan heeft u ongetwijfeld ervaring met het opbouwen en gebruiken van steigers. Een steiger is een effectief hulpmiddel voor werken aan de buitengevels en het dak op grote hoogtes. Bouwvakkers kunnen zo veilig werken, zonder dat ze voortdurend op hun veiligheid moeten letten, wat bij het gebruik van een ladder wel het geval is. Maar nog steeds kunnen er risico´s zijn, bijvoorbeeld het risico op vallend gereedschap. Een steigerdoek kan dit voorkomen en brengt extra veiligheid voor zowel de bouwvakkers als de passanten die onder de steiger lopen. Laat u een steigerdoek bedrukken, dan is het tevens een middel om reclame te maken.

Reclame op de bouwwerf met het bedrukken van een steigerdoek

Steigerdoeken zult u vooral zien in binnensteden. Dit zijn ook de plekken waar het meeste risico wordt gelopen, want mensen lopen meestal vlak onder een steiger. Een steigerdoek bestaat meestal uit een doek met een fijne structuur met gaatjes. Hierdoor kan er gewoon door het doek gekeken worden, maar is het bedrukken van het steigerdoek ook mogelijk. Laat u het steigerdoek bedrukken met uw bedrijfsnaam of misschien een reclameboodschap, dan zal dit in de wijde omtrek te zien zijn. Tevens heeft u een doek als bescherming tegen harde wind, vallend gereedschap en ook bouwvakkers lopen minder het risico om van de steiger te vallen.

Een steigerdoek laten bedrukken door Reclame & Design

Met een steigerdoek laten bedrukken, zorgt u ook voor een mooier straatbeeld. Het is namelijk veel prettiger om naar een bedrukte steigerdoek te kijken en tegelijkertijd stelt u uw bedrijf positief in het daglicht met reclame op het steigerdoek. Bij steigerdoeken gaat het om veel doek met behoorlijke afmetingen. Het bedrukken hiervan kan dus alleen bij de expert. Laat daarom uw steigerdoek bedrukken door Reclame & Design. Wij helpen u bij het ontwerp van uw reclameboodschap en zorgen voor een prachtig bedrukte steigerdoek.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design