Steigerdoek

Laat uw steiger opvallen met reclame op een steigerdoek

Het meest opvallende element op een bouwplaats zijn meestal steigers die rondom een te renoveren pand staan. Steigers zijn geen prettig aanblik om te zien, maar noodzakelijk voor de bouwvakkers om veilig op grote hoogte te kunnen werken. Daarom kunt u een steigerdoek aanbrengen aan uw steigers. Hoe hoog uw steiger ook is, het is mogelijk om een steigerdoek uw gehele steiger te laten bedekken. U kunt kiezen voor een egaal steigerdoek, maar nog beter is het om uw steigerdoek op te laten vallen met een reclameboodschap. U kunt het steigerdoek laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo, zodat direct duidelijk is dat u de aannemer bent. Hierdoor is een steigerdoek desnoods een goed alternatief voor een bouwbord.

De verschillende functies van steigerdoeken

Het aanbrengen van een steigerdoek kun u in de eerste plaats doen om het aanzicht op de bouwwerf er beter uit te laten zien of om uw bedrijfsnaam duidelijk in beeld te brengen als u het steigerdoek laat bedrukken. Maar steigerdoeken hebben ook andere functies. Dit betreft voornamelijk de veiligheid. Wanneer bouwvakkers op grote hoogte aan het werk zijn, is er het risico dat bouwmaterialen of gereedschappen van grote hoogte naar beneden vallen. Een steigerdoek kan voorkomen dat voorwerpen naar beneden vallen. Hoewel een steigerdoek luchtdoorlatend is, kan het doek in bepaalde mate toch bijdragen dat werklui minder last hebben van de wind.

Uw steigerdoeken bestellen bij Reclame & Design

Heeft u steigerdoeken nodig om de steigers op uw bouwwerven te bekleden? U kunt uw steigerdoeken bestellen bij Reclame & Design. Bij ons kunt u terecht voor vrijwel alle formaten steigerdoeken en wij bedrukken ook uw steigerdoek. Of u nu zelf een ontwerp heeft of ons het ontwerp wil laten maken, met onze steigerdoeken creëert u een veilige werkplek voor uw personeel en tevens maakt u goede reclame voor uw onderneming.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design