Dé bouwplaats, daar gebeurt het, daar zijn alle ogen op gericht! Onze bouwplaatsen zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Daar moeten onze bouwborden opvallen, de bouwketen onze huisstijl dragen en onze vlaggen wapperen. Reclame & Design verzorgt dit al jaren voor ons naar volle tevredenheid.

Marco Dekker Commercieel Directeur De Vries en Verburg

In de logistieke dienstverlening zijn wij voortdurend in beweging. Wij zoeken bij onze leveranciers dus ook naar een ruime mate van flexibiliteit en snelheid. De medewerkers van Reclame & Design voldoen ruimschoots aan onze verwachtingen!

Martijn Zijderlaan Eigenaar Zijderlaan B.V.

Reclame&Design heeft in het verleden verschillende reclame uitingen voor ons gemaakt. Zij hebben dit verzorgd voor onze nieuwe locatie in Moordrecht en hebben zij zorggedragen voor het aanbrengen van raambelettering op onze locatie in Leiden. Beide opdrachten zijn correct uitgevoerd en het resultaat mag er zijn!

Jan de Waard Waarnemend Algemeen Manager RAV Midden Holland

Sinds de opening van ons Voordeeltuincentrum in 2014 verzorgt Reclame & Design, tot volle tevredenheid, al onze reclame uitingen bij/aan  ons bedrijf. De medewerkers van Reclame & Design denken met je mee en zorgen voor een snelle levering en goede afwerking van hun werk /producten. Ook hebben ze het lef om lekkere frisse knallende ontwerpen…

Martien van der Spek Eigenaar Van der Spek

Op basis van het meedenken, onze eerdere opdrachten voor bestickeringen en reclame borden, de korte tijd tussen opdracht/ uitvoering en de prijs hebben wij april 2016 ons wagenpark á 14 auto’s laten bestickeren door Reclame & Design BV. Naast de auto’s hebben zij ook onze vlaggen, borden en spandoeken bedrukt met onze nieuwe huisstijl. Het…

Rik Nap Werkvoorbereider Bestbouw

PMR Projectstoffering bv heeft voor project Rebelz aan de Rotte samengewerkt met Reclame en design. Architect had een vloertekening bedacht welke middels pijlen, cirkels en stippellijnen op de vloer aangebracht moesten worden. Vooral de snelle verwerking en meedenken zijn de pluspunten van het samenwerken met Reclame en design. Bedrijf werkt netjes en secuur.

Peter Harreman Eigenaar PMR projectstoffering