Veiligheidsbord bouw

Laat een noodzakelijk veiligheidsbord voor de bouw maken

Als er één ding op de bouwwerf belangrijk is, dan is het wel de veiligheid. Als aannemer bent u wettelijk verplicht om de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers te garanderen. Hiervoor kunt u verschillende maatregelen treffen. Uiteraard deelt u aan uw medewerkers de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen uit, zoals veiligheidsschoenen, bouwhelm en alle andere vormen van lichaamsbescherming. Maar er zijn nog diverse indirecte manieren om de veiligheid te waarborgen. Dit kan bijvoorbeeld met een veiligheidsbord voor de bouw. Een veiligheidsbord kan zeker van grote invloed zijn op de veiligheid op de bouwwerf en er zijn diverse opties.

Welk soort veiligheidsbord voor op de bouw laten maken?

Welk soort veiligheidsbord voor de bouw u moet laten maken, is afhankelijk van de daar geldende situatie. Het is altijd verstandig om op de borden een aanwijzing te vermelden voor de hulpdiensten, in het geval van een ongeval. Zo weten de hulpdiensten de bouwwerf zo snel mogelijk te bereiken. Voor brandgevaarlijke omgevingen is het belangrijk dat een veiligheidsbord aangeeft waar een eventuele brandblusser of brandslang te vinden is. Ook aan de ingang van de bouwwerf is het mogelijk om de nodige veiligheidsborden te plaatsen aan het hekwerk. Hierop kunt u vermelden welke risico´s er gelopen worden, wanneer iemand toch onbevoegd het terrein betreedt.

Een veiligheidsbord op de bouw op maat laten maken door Reclame & Design

Welk soort veiligheidsbord heeft u nodig op uw bouwwerf? Dit kan een standaard bord zijn, maar ook een bord op maat. U kunt een veiligheidsbord voor op de bouw op maat laten maken door Reclame & Design. Hierop kunt u uw tekst laten drukken. Tevens is het veiligheidsbord in alle formaten en vormen te laten maken. Op deze wijze geeft u altijd op correcte wijze via een veiligheidsbord de veiligheidsrisico´s aan die voor uw bouwwerf gelden.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design