Verbodsbord bouwplaats

Een duidelijk verbodsbord op de bouwplaats voorkomt ongelukken

Wanneer u actief bent in de bouwsector, dan vergt de aankleding van de bouwwerven waar u aan het werk bent, veel aandacht. Zo moet u voorkomen dat onbevoegden zomaar de bouwwerf op kunnen lopen. U kunt hiervoor hekwerk gebruiken om de bouwwerf af te sluiten. Met de nodige waarschuwingsborden en verbodsborden maakt u het één en ander altijd goed duidelijk. Wanneer iemand de bouwwerf wil betreden en een verbodsbord op de bouwplaats ziet, dan is hij of zij gewaarschuwd. Een verbodsbord op de bouwplaats is ook ter bescherming voor uzelf. U bent immers verantwoordelijk voor de veiligheidssituatie. Door onder andere een verbodsbord te plaatsen, ontloopt u uw verantwoordelijkheid niet.

Een op maat gemaakt verbodsbord op de bouwplaats laten maken

Een verbodsbord op de bouwplaats geeft aan dat u niet zomaar het terrein mag betreden. Uiteraard is dit wel het geval voor medewerkers. Zij mogen het terrein ook op omdat zij de nodige maatregelen treffen, zoals het dragen van een bouwhelm. Anderen zijn niet bevoegd om een bouwplaats te betreden en dit moet goed worden aangegeven door middel van een verbodsbord. Daarom kunt u een verbodsbord voor de bouwplaats laten maken die voldoet aan uw eisen. Niet iedere bouwplaats is hetzelfde en er kunnen verschillende gevaren schuil gaan voor onbevoegden. Daarom kan een verbodsbord op enkele vaste onderdelen na, er verschillend uitzien en is het op maat laten maken nodig.

Reclame & Design maakt uw verbodsbord op de bouwplaats op maat

Heeft u een verbodsbord op de bouwplaats op maat nodig? Dan maakt Reclame & Design deze graag voor u. Op welke wijze u uw verbodsbord ook wilt weergeven of hoe deze ook vormgegeven moet worden, bij ons is ieder soort verbodsbord mogelijk. Naast verbodsborden, kunt u ook bij ons terecht voor alle andere soorten verkeersborden of signalisatieborden voor op de bouwplaats.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design