Verlichte buitenreclame

Verlichte buitenreclame volgens uw wensen

Het is belangrijk dat uw bedrijfspand of uw bedrijfsterrein goed opvalt. Niet alleen weten klanten dat ze bij het juiste bedrijf zijn, het is ook een vorm van reclame. Hierdoor weten passanten waar u gevestigd bent en weten ze welke producten of diensten u aanbiedt. Buitenreclame aan de gevel van uw bedrijfspand of op uw terrein is dan ook noodzakelijk. Wilt u uw bedrijf ook in de avonduren goed zichtbaar laten zijn? Kies dan voor verlichte buitenreclame. Bij verlichte buitenreclame is verlichting in uw bedrijfsnaam, logo of reclameboodschap opgenomen. U heeft diverse mogelijkheden om verlichte buitenreclame aan te brengen.

Verlichte buitenreclame bestellen bij Reclame & Design

Uw kunt diverse vormen van verlichte buitenreclame bestellen bij Reclame & Design. Zo kunt u kiezen voor een grote lichtbak met een door ons bedrukte transparante plaat. Het design bepaalt uzelf. Hier kunnen wij uw bedrijfsnaam, logo of een slogan op drukken. Overdag zal uw bedrijfsnaam goed opvallen en in de avonduren springt de verlichting in de lichtbak aan en licht uw bedrijfsnaam op. Met doosletters plaatst u diverse lichtbakken in de letters van uw bedrijfsnaam naast elkaar. Uw bedrijfsnaam beslaat dan veelal een nog groter oppervlakte en u bent nog beter zichtbaar. In de avonduren worden al uw letter individueel verlicht. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor uw bedrijfsnaam in neonletters.

Ook verlichte buitenreclame met logo is mogelijk

Naast separate verlichte letters is het ook mogelijk om verlichte buitenreclame met logo aan uw gevel op te hangen. Dit kan bijvoorbeeld heel goed met een lichtbak. Doordat de transparante plaat bedrukt kan worden met een ontwerp naar eigen inzicht, kunt u hierop uw logo door ons laten afdrukken met desgewenst uw bedrijfsnaam. Sommige bedrijven hebben nu eenmaal een betere herkenbaarheid door het logo en hierdoor is ook uw logo in het donker goed te zien. Vraagt u bij ons de mogelijkheid hoe u uw logo kunt laten verlichten in het donker.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design