Verlichte doosletters

Val in het donker op met verlichte doosletters aan uw pand

Wilt u uw bedrijfsnaam en/of logo professioneel aan de gevel of op het dak van uw bedrijfspand laten aanbrengen, dan kan dit op verschillende manieren. U kunt uw naam en logo laten uitsnijden uit kunststof of metaal en aan uw pand bevestigen, maar dan blijft uw naam alleen overdag zichtbaar. Met letters en een logo die verlicht kunnen worden, zorgt u ervoor dat uw bedrijf ook in het donker opvalt. Dit kan met verlichte doosletters. Verlichte doosletters die uw naam en logo uitbeelden, zijn geheel op maat te maken in het design of de huisstijl die u wenst.

Wilt u ook verlichte doosletters laten maken?

Betreffende de uitstraling, is er nogal een verschil of u uw bedrijfsnaam op een bord laat zetten of dat u doosletters gebruikt. Doosletter zijn geheel in de vorm van uw huisstijl en geven een veel beter beeld wat u wilt uitstralen. Het meest bijzondere aan doosletters, is dat iedere letter of logo ook daadwerkelijk een doos is waarin verlichting is verwerkt. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken hoe u uw bedrijfsnaam verlicht, dit doen de letters van zichzelf al. Juist de verlichte doosletters is een enorme aanwinst ten opzichte van een reclamebord die u van buitenaf nog moet verlichten.

Reclame & Design maakt uw verlichte doosletters op maat

Verlichte doosletters op maat zijn de oplossing voor een stijlvolle bedrijfsnaam aan of op uw bedrijfspand. Wilt u uw bedrijfsnaam en uw logo prominent op uw bedrijfspand en ook zichtbaar in de avonduren? Reclame & Design maakt uw verlichte doosletters op maat. Wij zijn al ruim 25 jaar ervaren in reclame en design voor zakelijk gebruik en weten voor u altijd de juiste oplossing te vinden. Naast verlichte doosletters, kunnen wij u ook helpen bij alle andere vormen van reclame of wijzes waarop u zichtbaar wilt zijn. Vul gerust het online contactformulier in en wij bellen u terug.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design