vlaggen bedrukken

Laat vlaggen bedrukken als uw bedrijfspromotie

U bedrijf promoten begint al aan de buitenzijde van uw bedrijfspand. In veel gevallen zal dit belettering zijn aan de gevel van het bedrijfspand. Maar dit hoeft niet altijd. Heeft u één of meerdere vlaggenmasten op uw terrein staan, dan zijn deze ook te gebruiken om uw bedrijf te promoten. Dit kan door vlaggen te bedrukken. Wanneer u nog geen vlaggenmasten heeft, dan is het zeker de moeite waarde om ze alsnog te plaatsen. Vlaggen zijn een veel gebruikte methode om uw bedrijfsnaam of logo op te laten bedrukken en gemakkelijk te vervangen als dit nodig blijkt te zijn.

Waarom vlaggen laten bedrukken?

De constructie van uw bedrijfspand kan het onmogelijk maken dat u op de gevel bedrijfsletters of een reclamebord kunt plaatsen. Juist dan komen de vlaggenmasten bij u voor de deur goed uit. In plaats van uw naam op de gevel, kunt u vlaggen laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, uw logo of een andere reclameboodschap. Met vlaggen geniet u van een sierlijke vorm van reclame. De wind zal de vlaggen laten wapperen en dit komt vriendelijk over. Bovendien zal een wapperende vlag eerder in het oog springen dan strakke letters op de gevel. En welke vlag wilt u? Er zijn vele soorten en formaten mogelijk, van het klassieke formaat vlag tot banieren.

U kunt vlaggen laten bedrukken en online bestellen bij Reclame & Design

Wilt u gebruikmaken van vlaggen met uw bedrijfsnaam of voor een reclameboodschap? Dan kunt u uw vlaggen laten bedrukken en online bestellen bij Reclame & Design. Ieder formaat vlag is bij ons te bestellen, groot, klein, banier of een bijzonder formaat. Dit kan in iedere gewenste kleur en met iedere boodschap of naam die u wenst. Met een vlag als reclame, heeft u een gemakkelijke en goedkope oplossing voor uw reclameboodschappen. Neemt gerust contact met ons op als u meer wilt weten over het laten bedrukken van vlaggen.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design