Vloersticker

Informeer uw bezoekers met een duidelijke vloersticker

In grote ondernemingen en instellingen kan het voor bezoekers lastig zijn om gemakkelijk de weg te vinden. Denkt u bijvoorbeeld aan een gemeentelijke instelling of een ziekenhuis. Heeft u niet de mogelijkheid of de ruimte om bewegwijzering aan de wand of het plafond te hangen, dan is de vloer nog een mogelijkheid om uw bezoekers te informeren over de te volgen route. Hiervoor kunt u een vloersticker gebruiken. Een vloersticker is altijd duidelijk te zien, zodat uw bezoekers nooit meer de weg kwijt raken. Vloerstickers kunnen ook goed gebruikt worden als u tijdelijke maatregelen moet treffen, zoals een aanwijzing om afstand te houden. Daarnaast is het aanbrengen en verwijderen van een vloersticker heel wat minder werk dan een informatiezuil of een bord.

Kies de vloerstickers die u nodig heeft

Er zijn tal van standaard vloerstickers beschikbaar die u direct kunt gebruiken, maar het is ook mogelijk om uw eigen vloerstickers te ontwerpen. Betreffende de vorm van vloerstickers zijn geen grenzen. In principe is iedere vorm mogelijk. Een duidelijke eis bij vloerstickers is dat ze groot en duidelijk moeten zijn. De sticker moet direct opvallen om dezelfde functie te vervullen als informatieborden of zuilen. Een bekende standaard vloersticker zijn de pijlen. In een gangenstelsel, kunnen pijlen heel nuttig zijn om uw bezoekers de weg door het pand te wijzen. Ook ronde vloerstickers met een verbod of aanwijzing worden veel gebruikt.

Uw vloerstickers bestellen bij Reclame & Design

Heeft u een eigen ontwerp voor vloerstickers? Of wilt u standaard vloerstickers bestellen? Dit kan bij Reclame & Design. Wij hebben veel standaard vloerstickers in het assortiment en mist u hier een soort, dan kunt u zelf uw eigen vloersticker ontwerpen of het ontwerp aan ons overlaten. Onze vloerstickers zijn van stevig materiaal gemaakt, zodat er veelvuldig overheen gelopen kan worden en ze minder snel slijten. Met een vloerstickers voorkomt u dat u in muren en plafonds moet boren en informeert u uw bezoekers toch op een stijlvolle wijze.

Meer informatie? Voor een advies op maat neemt u contact met ons op via 0182-342990 of info@reclame-design.nl

Impressies van Reclame & Design