3 768x576.960x0
GARDEN OFFICES
Vw caddy vf807k 2 1
AUTOBELETTERING RIVI
Groep van 2 voorwerpen 2 2 960x0 1
BOUWBORD VAN WIJNEN

Adres

't Vaartland 9
2821 LH, Stolwijk

Telefoon

0182 342 990
ma t/m vr 8.00 tot 17.00 uur

E-mailadres

info@reclame-design.nl

20201202 092031 scaled

Waarom een bedrijfswagen laten beletteren?

Dit zijn vier doorslaggevende redenen waarom je serieus moet nadenken over het laten beletteren van je voertuig:

Groot bereik:
Doordat je voortdurend van de ene opdracht naar de andere gaat, doorkruis je verschillende locaties. Zo wordt jouw bedrijfswagen door iedereen opgemerkt. Dit verhoogt de zichtbaarheid van jouw merk op diverse plekken en bij verschillende doelgroepen. Een bewegend billboard dat overal de aandacht trekt!

Professionele uitstraling:
Of het nu gaat om de auto van een zzp’er of een wagenpark van een grote onderneming, een beletterde auto straalt professionaliteit en vertrouwen uit. Je naam staat letterlijk bij het werk dat je doet. 

Val op:
Doordat de je auto of bus herhaaldelijk gezien wordt, wekt dit bekendheid op. Een opvallend ontwerp kan dit effect versterken. Door regelmatig de weg op te gaan met je beletterde (bedrijfs)wagen, vergroot je de contactfrequentie. Meer mensen komen herhaaldelijk in aanraking met jouw merk, wat leidt tot betere naam herkenning en vertrouwdheid.

Budgetvriendelijke Reclame:
In plaats van elke keer af te rekenen voor een losse advertentie, investeer je eenmalig in de belettering van je auto. Dit opent de deur naar overvloedige kansen en indrukwekkende resultaten, allemaal binnen een budgetvriendelijk kader. Ontdek de kracht van autobelettering, beginnend bij slechts €200 euro, exclusief btw.

Daarom is het hoog tijd om van je voertuig een rijdend visitekaartje en laat je merk schitteren waar je ook gaat. Vraag nu een offerte aan door hier te klikken!

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Aanmelden voor nieuwsbrief