3 768x576.960x0
GARDEN OFFICES
Vw caddy vf807k 2 1
AUTOBELETTERING RIVI
Groep van 2 voorwerpen 2 2 960x0 1
BOUWBORD VAN WIJNEN

Adres

't Vaartland 9
2821 LH, Stolwijk

Telefoon

0182 342 990
ma t/m vr 8.00 tot 17.00 uur

E-mailadres

info@reclame-design.nl

Over ons

MAAK KENNIS MET ONS BEDRIJF 

Dat kan op verschillende manieren. Bekijk onze website, schrijf u in voor onze nieuwsbrief of kom gewoon eens kennis maken bij ons in Stolwijk. Dan kunnen wij met een bak koffie wat meer vertellen over wie we zijn en wat we eventueel voor u kunnen betekenen.

ONZE EXPERTS

65

Dimitry

Junior DTP

d.evers@reclame-design.nl

Sido

Sido

Junior DTP

s.helmes@reclame-design.nl

WAT ONZE KLANTEN VINDEN…

Als bouwer en ontwikkelaar zijn wij trots op onze projecten en laten dat ook graag zien. Onze bouwborden dragen bij aan onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Reclame & Design verzorgt al onze bouwborden en overige signing. En omdat we al jaren met elkaar samenwerken, hebben zij aan een half woord genoeg.

Ad van Hek

Directeur/Eigenaar

Dé bouwplaats, daar gebeurt het, daar zijn alle ogen op gericht! Onze bouwplaatsen zijn het visitekaartje van ons bedrijf. Daar moeten onze bouwborden opvallen, onze bouwketen de huisstijl dragen en onze vlaggen wapperen. Reclame & Design verzorgt dit al jaren naar volle tevredenheid.

Marco Dekker

Commercieel directeur

Voordat een werk opdracht is, is er al een heel traject aan vooraf gegaan. En als het werk dan in de praktijk daadwerkelijk gerealiseerd gaat worden starten we met trots. Deze trots willen we dan ook laten zien en Reclame & Design kan dat goed verwoorden. Goede adviezen, snelle actie en mooie bouwborden en keten is onze ervaring.

Erwin Vergeer

Directeur

ONZE GESCHIEDENIS

In 1991 hebben de gebroeders Fred en Ruud Kok het bedrijf KAOWKA REKLAME in Stolwijk opgericht. In de begin periode van het bedrijf hielden zij zich vooral bezig met het produceren van Artist Impressions op bouwborden. Deze bouwborden werden op locatie geplaatst en met snij folies voorzien van diverse teksten en logo’s. Gaande weg kwam daar steeds meer voertuigbelettering bij. In 2003 besloot Ruud Kok zich volledig te gaan richten op vrij werk en werd hij airbrush artiest. Dit werk deed hij onder de naam Goof Design. Fred Kok is zich met KAOWKA steeds verder gaan specialiseren als modern sign bedrijf en heeft in 2014 de naam veranderd in Reclame & Design. In 2019 heeft hij het zusterbedrijf Building Wrap opgericht. Zij zijn gespecialiseerd en gecertificeerd in het upgraden van gebouwen met duurzame folies.

Ruud en Fred zijn helaas niet meer onder ons maar in hun geest zijn wij als team doorgegaan met het uitbouwen van deze prachtige bedrijven.

Weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Aanmelden voor nieuwsbrief